Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Echte kerstbomen

Wil je ook genieten van een echte kerstboom in huis? Alle kerstbomen van De Boet worden speciaal voor jou geselecteerd op volle takken, kleur, geur en symmetrie. In onze webshop vind je heel veel kunstkerstbomen. In de winkel zijn er ook volop echte kunstkerstbomen in verschillende soorten en formaten verkrijgbaar tegen scherpe prijzen! Zo koop je in de winkel een echte Nordmann kerstboom van 150-175 cm hoog voor slechts €14,99 en 175-225 cm hoog voor €19,95. Ook wordt de kerstboom door onze medewerkers gratis ingepakt! 

Twijfel je nog voor welk type kerstboom je moet kiezen en welke kerstboom bij jouw wensen past? Doe hier onze test en je komt vastberaden jouw perfecte kerstboom uitkiezen in onze winkel. 

Naast echte kerstbomen hebben we nog veel meer wintergroen! Zo koop je vanaf half november bij De Boet ook echte kerstkransen, natuurkransen, kant en klare kerststukken, op maat gemaakte kerststukken en decoratieve takken. Dit alles vind je in onze buitenkas.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Kerstboom kopen bij Tuincentrum De Boet!

Ga je dit jaar voor de geur van een echte kerstboom? Wordt het dan een kerstboom met of zonder kluit? De bekendste en populairste kerstboom is de Nordmann (Abies Nordmannia). Deze kerstboom is verkrijgbaar met of zonder kluit en heeft stevige takken die niet snel buigen. De Nordmann heeft een mooie glanzende donkergroene kleur en zijn naalden prikken niet! Al deze soorten en meer vind je in ons tuincentrum.

Ruim aanbod kerstbomen 

Met kerst denken we al snel aan een kerstboom. Vol met gekleurde lichtjes, vrolijke kerstballen en andere kerstversiering voor in de boom. Een echte kerstboom kopen is voor vele mensen een gezellig uitje. Met het hele gezin een boom uitzoeken en later samen versieren. Iedereen maakt er op zijn eigen manier een feest van. Wij van Tuincentrum De Boet snappen dit en bieden daarom een ruime keuze kerstbomen aan. Voor elke woning hebben wij een passende kerstboom. Of je nu een groot huis hebt met veel ruimte of juist een klein huis met weinig ruimte. Bij ons vind je grote kerstbomen, middel grote bomen en kleine kerstbomen. Ben je op zoek naar een kerstboom? Dan ben je bij Tuincentrum De Boet aan het juiste adres! 

Echte Kerstboom Kopen? | Kom naar Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Kerstboom met of zonder kluit?

Een echte kerstboom heeft als grootste voordeel dat deze je huis vult met een heerlijke dennengeur. Bij Tuincentrum De Boet vind je kerstbomen in alle soorten, maten, kleuren en met of zonder kluit. Een kerstboom zonder kluit dient altijd met de onder kant in het water te staan. Dit betekent dat je de boom om de twee dagen water moet geven. Kies je voor een kerstboom met kluit dan geniet je langer van je kerstboom. Zet de kerstboom in een leuke pot of mand en je kerstboom wordt een echte eyecather in je woonkamer!