Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunst hangplant

Op zoek naar een kunst hangplant? Bij ons vind je de groene pracht die een verfijnde toevoeging aan je interieur zal zijn. Onze kunst hangplanten zijn in verschillende soorten te verkrijgen op onze website die in ieder geval één overeenkomst met elkaar hebben; je hoeft ze geen water te geven!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Hoogte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 29 producten

 

De kunst hangplant is terug van weggeweest!

Rond de jaren 70 was dit al een grote trend en is nu weer populair onder de huishoudens: een kunst hangplant in je huis. Deze kunstplanten zijn namelijk een ideale toevoeging aan je interieur om bijvoorbeeld grote lege plekken bij de muur te vullen. Deze groene toevoeging aan je omgeving zorgt voor een natuurlijk gevoel in je huis. Daarom vind je bij ons een divers aanbod van kunst hangplanten. 

Waarom een kunst hangplant kopen?

De populariteit van kunst hangplanten komt niet uit de lucht vallen. Bij het kopen van deze planten geniet je namelijk van onder andere deze voordelen: 

  • Geen water nodig: De plant heeft logischerwijs geen water nodig

  • Weinig onderhoud: Alleen het stof op de plant moet af en toe verwijderd worden om de mooie kleur te behouden

  • Blijven dezelfde grootte en lengte: Onverwachts te snel groeiende planten worden hierbij voorkomen.

  • Ze zijn net echt: De planten hebben een realistische kleur en zijn moeilijk te onderscheiden van echte hangplanten 

Doordat de planten van kunststof zijn, kun je jarenlang van je kunst hangplant genieten. De planten zijn vochtbestendig en laten geen rommel achter in je kamer. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over losse bladeren in je huis. Ook kunnen deze hangplanten prachtig op hoge plekken behangen, zoals de hoek van de kast of bij de bovenkant van het raam.

 

Waar hang jij je kunst hangplant op? 

Tussen ons aanbod van diverse soorten kunst hangplanten vind jij degene die past bij wat je zoekt. Bij de beslissing welke je kiest kan het van belang zijn in wat voor ruimte je de plant gaat ophangen. Hang je de kunst hangplant binnen of buiten op?

Kunst hangplanten voor binnen

De meeste kiezen ervoor om kunst hangplanten voor binnen te kopen. Deze gaan mooi mee met het interieur en kunnen elementen dekken die je liever niet te bloot wil tentoonstellen. Een groot voordeel dat de plant meebrengt is dat het niet voor rommel zorgt; de plant gaat niet dood of laat geen blaadjes vallen. 

Kunst hangplanten voor buiten 

Met kunst hangplanten voor buiten zorg je voor het hele jaar groen in je tuin! Kunstplanten kunnen je tuin net dat extra natuurlijke aanvulling geven aan het uiterlijk. Let hierbij wel op dat kunstplanten na loop van de tijd kunnen verkleuren door de zon. 

De soorten kunst hangplanten beschikbaar

Bij ons vind je kunst hangplanten in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij een prachtige Hedera’s, dit zijn prachtige klimops met groene bladeren die met mooie elegantie omhoog klimmen. Deze plant zorgt voor een unieke sfeer in bijvoorbeeld je keuken. 

Een ander voorbeeld is de kunst hangvaren. Deze planten hebben een charmant uiterlijk en geven kenmerk toe aan je ruimte. De groene bladeren hangen op een dansende manier naar beneden. Deze hangvaren zijn daarom bij ons in verschillende groottes, kleuren groen en vormen te verkrijgen. 

Naast deze soorten hebben we nog meer verschillende kunst hangplanten waar je uit kunt kiezen. Bekijk ze allemaal in ons aanbod en vind voor jou de ideale plant!

Op zoek naar andere kunstplanten of bloemen? 

Ook interesse in andere soorten kunstplanten? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben een ruim aanbod aan diverse kunstplanten en bloemen, zo kun je kiezen uit bloeiende kunstplant of de kunstpalmen. Meer op zoek naar de bloemen? Daarvoor hebben we ook soorten kunstbloemen en droogbloemen om tijdloos te kunnen genieten van een prachtig boeket.

Kunst hangplant kopen bij Tuincentrum De Boet

Een kunst hangplant kopen is eenvoudig en snel bij Tuincentrum De Boet. In ons uitgebreide assortiment vind je de perfecte plant voor de gewenste locatie. Als je een kunstplant bij De Boet bestelt, profiteer je onder andere van deze voordelen:

  • 50 jaar ervaring in het assisteren van tuinliefhebbers

  • Hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

  • Kunstplanten die niet van echt te onderscheiden zijn

  • Snelle levering aan huis

  • Zeven dagen per week geopende tuincentrum

Bij ons vind je ook verschillende soorten mooie potten om de kunstplant of kunstbloem in te zetten. Bekijk de mogelijkheden op onze website of kom gezellig langs in ons tuincentrum!