Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Overige accessoires

 

Alle accessoires om van jouw kerstdorp een levendig dorp te maken vind je bij Tuincentrum De Boet. Je vindt bij ons alle accessoires om jouw dorp aan te kleden en te versieren. Bekijk hieronder ons assortiment kerstdorp accessoires en maak een feest van jouw kerstdorp.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 82 producten

 

Maak het kerstdorp compleet

Ben je dit jaar weer begonnen of moet je nog beginnen met het opzetten van jouw kerstdorp. Maak jouw kerstdorp helemaal af met een prachtig landschap en de daarbij horende accessoires. Alles, maar dan ook echt alles om jouw kerstdorp af te maken vind je bij De Boet. Ons assortiment accessoires bestaat uit accessoires van topmerken zoals Lemax, Dickensville en Luville. Van de Efteling accessoires van Luville tot de Nederlandse accessoires van Dickensville, je vindt het in ons assortiment. 

Breng licht in het dorp

Verlicht jouw kerstdorp met leuke miniatuur verlichting. Met verlichting maak je jouw dorp echt af. Kerstdorp verlichting maakt jouw dorp gezellig en een genot om naar te kijken. Lantaarntjes, spots, kerstboompjes, vuurtjes en lantaarnpalen zorgen voor een levendige sfeer. Wacht niet langer en bestel al jouw kerstdorp verlichting gemakkelijk online bij tuincentrum De Boet.

Maak het levendig met personen en boompjes

Heb je jouw kerstdorp aangekleed met verschillende huisjes, wegen en pleintjes? Dan is het tijd om leven in de brouwerij te brengen. Dit doe je met personen, boompjes, struikjes en natuurlijk dieren. Zo creëer je eenvoudig een levendig parkje of een gezellige pleintje. Maar ook allerlei accessoires zoals een schommel of een glijbaan vind je in ons online assortiment. 

Kerstdorp accessoires van verschillende topmerken

Alle accessoires die wij hebben zijn van topmerken. Je vindt bij ons accessoires van Dickensville, Lemax en Luville. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerkende accessoires. Zo is Dickensville gericht op de Elfsteden en zijn accessoires Nederlands of Fries gekenmerkt. Zo heb je bijvoorbeeld ook het Vrouwtje van Stavoren die je als accessoire kunt plaatsen in jouw kerstdorp.

De accessoires van Lemax zijn niet georiënteerd op een bepaald onderwerp maar richten zich echt op van alles. Alle denkbare accessoires vind je in het assortiment van Lemax. Van authentieke kruiwagens tot hooibalen en benzinepompen. Echt alle accessoires om er een levend kerstdorp van te maken hebben wij voor je. 

Tot slot Luville. De kerstdorp accessoires van Luville richten zich voornamelijk op de Efteling. Van Hans en Grietje tot een echte Efteling prullenbak of de welbekende Holle Bolle Gijs. Luville heeft het te bieden. 

Alles om een kerstdorp te maken

Naast alle accessoires vind je bij ons uiteraard ook alles om een kerstdorp op te zetten. Kersthuisjes, figuren, dieren, landschappen en kerstdorp verlichting. Wij hebben het voor je! Alle benodigdheden zijn van een van de welbekende topmerken Lemax, Luville of Dickensville. Wacht niet langer en creëer jouw kerstdorp met al het moois wat De Boet te bieden heeft.   

Kerstdorp accessoires kopen?

Wil je een accessoires kopen om je kerstdorp helemaal af te maken? Zoek dan niet verder en koop en bekijk onze vele verschillende accessoires. Naast alle mooie pieken hebben wij hebben wij nog veel meer producten om jouw kerstboom te versieren. Van kerstboomverlichting tot kerstballen. Je vindt het allemaal bij ons. 

Tot slot hebben wij ook een prachtige kerstshow. Kom bij ons langs in Hoogwoud en bekijk al al onze mooie kerstversieringen.