Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Kermis

Maak een complete kermis in jouw miniatuurdorp of plaats een prachtige kerstcarrousel in jouw kerstdorp! Bij Tuincentrum De Boet vind je een uitgebreid aanbod kermis miniaturen. Bestel eenvoudig online in de webshop of bezoek onze kerstshow en laat je inspireren. Bekijk hieronder al onze kermis accessoires.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Een kermis in jouw kerstdorp

Wat is nu gezelliger dan een kermis? Niks toch? Gelukkig kan je jouw eigen kerstdorp zelf voorzien van een gezellige kermis of fair. Een kermis of een fair brengt gezelligheid en sfeer in een kerstdorp. Gezellig attracties als een draaimolen of een carrossel vind je in ons assortiment. Sommige attracties kunnen zelfs bewegen! 

Bewegende attracties

Een kerstdorp breng je tot leven met verlichting maar ook met bewegende elementen zoals een schaatsbaan of een kermisattractie. Onze kermis artikelen kunnen bewegen. Een ronddraaiende carrousel of draaimolen brengen leven in de brouwerij. Maar ook een vrije val toren of een grijpmachine brengen een gezellige sfeer. Bewegende kerstdorp schaatsbanen kan je eenvoudig aan en uit zetten en voorzie je eenvoudig van stroom door middel van batterijen.  

Lemax kermis

Uiteraard beschikt het merk Lemax ook over kermisartikelen. Met de carrossel en spinners van Lemax wordt jouw kerstdorp tot leven gebracht. Overige kermisartikelen zijn van Luville. Alles van deze topmerken vind je bij Tuincentrum De Boet. 

Alles voor jouw kerstdorp vind je bij De Boet

Alle benodigdheden voor een levendig en gezellig kerstdorp vind je bij Tuincentrum De Boet. Naast dat je bij ons aan het juiste adres bent voor kermis en fair elementen zoals een grijpmachine en een carrousel, vind je ook kersthuisjes, figuren, taferelen, voertuigen, dieren en landschap accessoires in ons assortiment.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn vele verschillende thema’s en stijlen kerstdorpen te maken met ons uitgebreide assortiment. Alles voor een compleet kerstdorp koop je eenvoudig online bij De Boet. 

Kermis accessoires van topmerken.

Binnen ons assortiment vind je enkel accessoires van topmerken zoals Lemax, Luville & Dickensville Collectables. Binnen ons assortiment kerstdorp kermis artikelen vind je attracties van topmerken zoals Lemax en Luville. Bestel deze eenvoudig online of bezoek onze prachtige kerstshow in Hoogwoud. 

Kerstdorp kermis artikelen kopen 

Een echte fair of kermis creëer je met de kermisartikelen van Luville en Lemax. Alles voor een gezellige kermis in jouw kerstdorp vind je in ons online assortiment of bij ons in Hoogwoud tijdens onze grootste kerstshow. Wij hebben één van Nederlands grootste assortiment omtrent kerstdorp artikelen.

Bestel je jouw kerstartikelen bij De Boet, dan geniet je van meerdere voordelen zoals scherpe prijzen en lage verzendkosten. Daarnaast hebben wij elk jaar een grootste kerstshow waar je inspiratie voor jouw kerstdorp kunt opdoen. Ben je benieuwd naar onze magische kerstshow? Kom dan langs in onze inspirerende showroom! Wij helpen je daar graag verder!