Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Kleine kapschuur

Op zoek naar een kleine kapschuur voor in jouw tuin? Bij Tuincentrum De Boet heb je keuze uit prachtige kapschuren in kleinere formaten, waar de openlijke zijdes zorgen voor een optisch ruimtelijke toevoeging aan de tuin. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan overkappingen & veranda’s en bestel gemakkelijk online of breng een bezoekje aan ons tuincentrum!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Kleine kapschuren gemaakt van douglashout

Onze kleine kapschuren worden vervaardigd uit het robuuste douglashout. Deze houtsoort staat bekend om zijn kracht en duurzaamheid, waardoor het een favoriet is voor constructies als overkappingen, vloeren en meubels bijvoorbeeld. Bovendien geeft het douglashout de kleine kapschuur een warme en knusse uitstraling die perfect past bij elke tuin!

Waarom een kleine kapschuur kopen?

Wat een kapschuur zo uniek maakt, is dat deze overkappingen een langer dak hebben aan de achterkant dan aan de voorkant. Hierdoor krijgt de schuur een speelse en levendige uitstraling, perfect om bijvoorbeeld tuinmeubelen toe te voegen voor een gezellig zitplekje. Daarnaast brengt een kleine kapschuur onder andere ook deze mooie voordelen met zich mee:

  • Compacte bezitting van de ruimte: Een kleine kapschuur zal een minder groot deel van de tuin bezitten dan bij de grotere afmetingen

  • Droog plekje in de tuin: Zo kun je zelfs op een warme regenachtige dag nog buiten zitten zonder nat te worden of belangrijke spullen te laten liggen. Bekijk ook onze overkappingsaccessoires voor extra bescherming

  • Flexibele afmetingen: Kies uit verschillende lengtes voor een kapschuur die perfect past bij de grootte van jouw tuin

  • Veelzijdigheid: Een kapschuur kan dienen als opbergruimte, een gezellige zitplek of zelfs als parkeerplaats voor de auto

Een ander opvallend kenmerk van een kapschuur is dat deze één of meerdere open zijden heeft, wat een gevoel van ruimte geeft in de tuin. Daarom is een kleine kapschuur ook een geweldige toevoeging voor wanneer er gezellig bezoek langskomt voor een drankje of een heerlijk hapje van de BBQ.

Uit welke afmetingen kan ik kiezen?

Een kleine kapschuur voor in je tuin kan perfect zijn om de ruimte optimaal te benutten. Met een kapschuur in het klein houd je genoeg ruimte over om van de zon te genieten en heb je tevens een handige droge plek tijdens minder goed weer.

Onze kapschuren in kleinere formaten zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • 300 x 300 cm

  • 400 x 300 cm

  • 500 x 300 cm

Bekijk van te voren welke afmetingen het best passen bij de gewenste locatie voor de kleine tuinschuur en bestel eenvoudig online. Wil je de kleine kapschuur eerst in het echt bekijken? Dan kun je gezellig bij ons tuincentrum langskomen in Noord-Holland, we zijn elke dag voor jou geopend!

Het onderhouden van de kleine kapschuur

Gedurende de tijd zal de kleine kapschuur worden blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Hoewel onze kapschuren bijzonder stevig zijn, is het belangrijk om deze goed te blijven onderhouden en de levensduur te verlengen. Dit kan worden gedaan door de overkapping regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en water om vuil en stof te verwijderen. Het gebruik van reinigingsmiddelen kan het hout beschadigen, dus water en een zachte borstel zijn voldoende. Zo houd jij de kleine kapschuur mooi schoon en behoud het zijn warme en gezellige uitstraling.

Bekijk ook onze grotere formaten!

Ben je op zoek naar grotere formaten dan van onze kapschuren in het klein? Ook dan kun je bij De Boet terecht! In ons assortiment vind je namelijk ook grote kapschuren van diverse formaten, van 300 x 600 cm tot 800 x 400 cm.

Bekijk alle mogelijkheden online of bezoek ons tuincentrum!

Kleine kapschuur koop je eenvoudig bij Tuincentrum De Boet

Bij Tuincentrum De Boet is het kopen van de gewenste kleine kapschuur eenvoudig te doen via onze website of in ons tuincentrum. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende mooie overkappingen & veranda’s, die zowel in uitstraling als functioneel een waardevolle toevoeging zijn voor je tuin.

Je nieuwe kapschuur wordt snel en tegen een voordelige prijs bij je thuis afgeleverd als doe-het-zelf bouwpakket. Wil je liever eerst ons assortiment in het echt bekijken? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Je bent 7 dagen per week van harte welkom in ons tuincentrum.