Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Grote kapschuur

Ben je op zoek naar een grote kapschuur? Bij Tuincentrum De Boet vind je een uitgebreide selectie van prachtige kapschuren in grotere afmetingen. Deze kapschuren kunnen dienen als nieuwe zitplek, opbergruimte en nog veel meer! Ontdek ons diverse assortiment aan overkappingen en veranda's en plaats eenvoudig je bestelling online of breng een bezoek aan ons inspirerende tuincentrum!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

De populaire kapschuur in het groot

Een grote kapschuur heeft zijn populariteit onder de tuinliefhebbers onder andere te danken aan zijn veelzijdigheid. Je kunt deze namelijk gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals een mooie parkeerplek voor je auto of een opbergplaats voor tuingereedschap Maar waar onze grote kapschuur voornamelijk voor wordt gebruikt is als een leuke zitplek in de tuin. Deze kun je namelijk ideaal combineren met leuke tuinmeubelen, waardoor je een gezellige plek creëert waar je de hele dag kunt zitten met vrienden en familie. 

Onze grote kapschuren worden gemaakt van het sterke douglashout. Dit houttype staat bekend om zijn robuustheid en duurzaamheid, waardoor het een populaire keuze is voor diverse constructies zoals overkappingen, meubels en vloeren. Bovendien geeft het gebruik van douglashout onze kapschuren een warme en gezellige uitstraling mee.

De voordelen van een grote kapschuur in de tuin

Niet alleen de veelzijdigheid en het sterke materiaal maakt dat onze grote kapschuren een goede aanwinst is voor in de tuin. Je geniet namelijk ook van: 

  • Openlijke sfeer: Dit komt door de open zijdes van de schuur

  • Droog plekje tijdens neerslag: Zo kun je tijdens de zomerse regendagen alsnog gezellig buiten zitten

  • Diverse groottes: Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen voor een grote kapschuur

Ten slotte is een grote kapschuur een ideale plek voor een gezellig feestje op een warme dag!

Bepaal de afmetingen van de grote kapschuur

Onze grote kapschuren kun je verkrijgen in verschillende afmetingen, zodat in iedere tuin een mooie kapschuur past en aansluit op de rest van de ruimte in de tuin. 

Onze kapschuren in grotere afmetingen zijn beschikbaar vanaf een hoogte van 300 tot 400 cm en een breedte van 500 tot 800 cm. Deze afmetingen zijn weer in verschillende combinaties te verkrijgen, zo kun je een grote kapschuur van 800 bij 400 cm bestellen of van 600 bij 300 cm. 

Voordat je bestelt, is het raadzaam om te bepalen welke afmetingen het beste passen bij de beoogde locatie voor de tuinschuur. Dit kan eenvoudig online worden gedaan. Wil je de grote kapschuur liever eerst in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum in Noord-Holland. We zijn elke dag geopend en helpen je graag verder!

Onderhoud tips voor een grote kapschuur

In de loop der tijd zal de grote kapschuur worden blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Hoewel onze kapschuren buitengewoon stevig zijn, wil je natuurlijk het maximale uit de levensduur van de schuur halen. Daarom is het essentieel om ze goed te onderhouden.

Het onderhouden kan eenvoudig door de overkapping regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en water, om vuil en stof te verwijderen. Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen kan het hout beschadigen, waardoor de warme en gezellige uitstraling van de kapschuur verloren kan gaan. 

Bekijk ook onze kleinere kapschuren

Op zoek naar een kapschuur in kleinere formaat? Bekijk dan ook onze kleine kapschuren die ideaal zijn voor de kleinere tuinen! Bij ons vind je een aanbod aan kapschuren in kleinere afmetingen als:

  • 300 x 300 cm 

  • 400 x 300 cm

  • 500 x 300 cm

Ontdek welke afmetingen ideaal zijn voor de grootte van je tuin en de gewenste doeleinden van de schuur. 

Neem ook een kijkje in ons aanbod aan mooie veranda’s, die je in verschillende kleuren, materialen en afmetingen kunt bestellen. Hiermee creëer je de ideale overkapping voor een gezellig zitplek! 

Grote kapschuur van topkwaliteit kopen bij De Boet!

Bij Tuincentrum De Boet is de gewenste grote kapschuur een fluitje zowel online via onze website als in onze fysieke winkel eenvoudig aan te schaffen. Hier vind je een uitgebreide collectie van prachtige overkappingen en veranda's, die je kunt aanvullen met onze overkappingen accessoires.

Je nieuwe grote kapschuur wordt snel en tegen een voordelige prijs bij je thuis bezorgd als doe-het-zelf bouwpakket. Wil je echter eerst ons assortiment persoonlijk komen bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Ons leuke tuincentrum is 7 dagen per week geopend voor tuinliefhebbers. Kom gerust langs en laat je inspireren!