Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 10:00 - 17:00

Zwembad onderhoud

Houd je zwembad schoon en fris en zorg voor de juiste onderhoudsmiddelen. Wij van Tuincentrum de Boet helpen je hier graag een handje mee en bieden een ruim assortiment zwembad onderhoudsproducten aan. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 62 producten

Onderhoud aan je zwembad

Onderhoud aan je zwembad is niet alleen goed voor het zwembad, maar ook voor iedereen die gebruik maakt van het zwembad. Niets is namelijk viezer dan zwemmen in troebel, smerig en stink water. Bovendien heb je ook geen last van een geïrriteerde huid als je schoon en helder water hebt in je zwembad of krijg je geen last van buikklachten door het inslikken van vervuild water. Zwembad onderhoud is dus voor veel factoren erg belangrijk! 

Zwembad onderhoud producten kopen?| Tuincentrum de Boet

Producten zwembad onderhoud

Wij snappen dat je niet op de hoogte bent van alle producten die verkrijgbaar zijn rondom zwembad onderhoud. Gelukkig ben je bij tuincentrum De Boet aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment alles wat je nodig hebt om je zwembad goed te onderhouden en schoon te maken. Wij bevelen daarom altijd de volgende producten aan voor onderhoud aan je zwembad:

  • zwembad filter;
  • chloortabletten;
  • anti algen en anti groen schoonmaakmiddel;
  • schepnetje;
  • cristal clear, speciaal voor schoon water. 

Daarnaast hebben wij in ons assortiment nog meer producten die je kunt gebruiken voor onderhoud aan je zwembad. Kom naar het tuincentrum in de omgeving van Hoorn, voor het beste advies en de beste producten voor zwembad onderhoud. 

Zwemplezier bij Tuincentrum De Boet 

Het zwemplezier begint bij tuincentrum de Boet. In ons assortiment vind je alles voor een leuke en 'natte' zomer. Wij zorgen graag voor verkoeling tijdens de warme dagen. Opblaasbare zwembaden voor jong en oud, jacuzzi's, zwembadspeelgoed en nog veel meer. Je vindt het allemaal in onze webshop of in het tuincentrum. Kom langs of bestel snel en eenvoudig online! 

 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]