Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

De Boet High Tea... Buitengewoon lekker!

Wat is er nu leuker dan een ochtend of middag gezellig samen winkelen bij de Boet? Juist! Samen smullen van een overheerlijke High Tea in ons Tuincafé tijdens jouw uitje naar de Boet! Eerst heerlijk struinen langs alle potten, planten, bloemen en accessoires en dan gemoedelijk bijkletsen en genieten van de ontspannen sfeer in ons Tuincafé onder het genot van diverse smaakjes thee en speciaal voor jou geselecteerde hapjes. En na deze onderbreking kun je weer vol goede energie verder winkelen bij onze zijde, wonen- en interieur of cadeau afdeling. Of toch nog die toffe bloempot ophalen die maar in je hoofd blijft zitten?

Op het menu staan heerlijke broodjes, snacks en hapjes. Warm en koud, hartig en zoet. De hartige hapjes worden eerst geserveerd en we sluiten af met de zoete lekkernijen. Uiteraard kun je onbeperkt gebruik maken van (verse) thee, die wordt geserveerd in een hippe theekan. De samenstelling van de gerechtjes wisselt continue, des te meer reden om vaker langs te komen...

Cadeautip: wil je iemand verrassen met onze High Tea? Geef dan de High Tea Cadeaubon, verkrijgbaar in het Tuincafé.

We serveren de High Tea van maandag t/m vrijdag en je dient minimaal 1 dag vooraf te reserveren. De High Tea start tussen 10:00 - 10:30 uur en tussen 13:00 en 13:30 uur. Bel je reservering door naar nummer 0226 35 21 97 en vraag naar het Tuincafé.

Heb je allergieën of dieetwensen zoals vegetarisch of vegan? Geef het door tijdens je reservering, dan kunnen wij je de mogelijkheden doorgeven.

De kosten bedragen € 22,95 p.p.

We verwelkomen je graag!