Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Eten & Drinken bij De Boet

Het Tuincafé

Het Tuincafé is een uniek buffetrestaurant in het ‘hart’ van De Boet waar u van alles en nog wat kunt krijgen. Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee, warme of koude chocolademelk, fris, koek, gebak, warme of koude broodjes, soep, ijs… kies maar uit en laat het u smaken.

In het Tuincafé komt u even helemaal tot rust. U kunt lekker bij het raam zitten, met uitzicht op groen en water. Of bij de openhaard of kinderspeelhoek. Er is plek genoeg voor iedereen!

Een rondje Boet is niet compleet zonder een bezoek aan ons gezellige Tuincafé.

Graag tot ziens!

 

Vishandel Tiffany's

Op het parkeerterrein, tegenover de hoofdingang, staat de viswagen van Tiffany's uit Volendam. Sinds augustus 2018 voorzien Tiffany en haar medewerkers Boetklanten dagelijks van verse vis. De viswagen is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook als De Boet op zondag open is, kun je voor een lekker visje bij Tiffany terecht.

 

Aardbeien van de familie Groot

In het voorjaar en de zomer staat op het parkeerterrein, naast de viswagen, een grappig kraampje in de vorm van een aardbei. Hier verkoopt de familie Groot uit Hoogwoud eigen geteelde aardbeien. Reserveer vast een paar euro in uw portemonnee, want deze aardbeien moet u proeven, zo lekker!

 

Oliebollen van de familie Van Dam

Brengt u in het voorjaar of najaar een bezoek aan De Boet? Sla dan zeker de Hollandse Gebakkraam van de familie Van Dam niet over. Wat is er nu leuker dan na de gezellige kerstsfeer of paassfeer in De Boet nog even na te genieten met een heerlijke oliebol. Of appelflap, Berlinerbol, appelbeignet, Brusselse wafel… Mm!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]