Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Dickensville Collectables

Dickensville is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in kersthuisjes. Deze Dickensville kersthuisjes zijn gebaseerd op Nederlandse steden die onderdeel zijn van de elfstedentocht. Dit zijn ook wel de Dickensville elfsteden. Op dit gebied loopt Dickensville voorop op de markt omdat zij de enige zijn die dit type kersthuisjes aanbiedt. Het aanbod van Dickensville is zeer gedetailleerd en je krijgt een echt Nederlands kerstgevoel bij de kersthuisjes van Dickensville. Verzamelaars over de hele wereld halen hun plezier uit de Nederlandse kersthuisjes uit de elfstedenserie. Het is ook mogelijk om met alle verschillende huizen van Dickensville een eigen kerstdorp te maken. Je kan een stad van de elfstedenserie nabouwen of zelf een eigen stad creëren. Dickensville biedt een alternatief voor alle Amerikaanse kersthuisjes en dorpen zoals die van Lemax of Luville

Ieder jaar wordt de collectie van Dickensville uitgebreid met nieuwe gebouwen of nog meer gedetailleerde bestaande kersthuisjes. Wil je geen stad nabouwen? Geen probleem, de kersthuisjes van Dickensville kunnen los van elkaar gestationeerd worden en hierdoor kan je gemakkelijk jouw eigen kerstdorp maken met accenten van Leeuwarden, Dokkum of Sneek. Alle Dickensville kersthuisjes zijn gemaakt van porselein.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 45 producten

Dickensville elfsteden

Het merk staat bekend om zijn Dickensville elfsteden. Deze serie kersthuisjes is gebaseerd op de wereldberoemde elfstedentocht. Dickensville heeft in zijn elfstedenserie het complete Friese landschap nagebouwd. Dit heeft Dickensville gedaan door iedere stad waarbij de elfstedentocht langskomt, na te bouwen en terug te laten komen in de Dickensville elfsteden serie. Alle elf de steden zijn nagebouwd in gedetailleerde, gekleurde en verlichte gebouwen. De elfsteden die zijn nagebouwd zijn: Leeuwarden, Sneek, Ijlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker en Dokkum.

Dickensville kersthuisjes

De Dickensville kersthuisjes zijn er in alle vormen, soorten en maten. Doordat alle elfsteden zijn nagemaakt weet je zeker dat je jouw perfecte kersthuis zal gaan vinden, ongeacht van welke stad. Met het uitgebreide assortiment weet je zeker dat je jouw kerstdorp net dat extra kan geven met een ouderwets Nederlands gebouw. Ben je opzoek naar een subtiel huis of wil je een gebouw die echt de aandacht trekt van jouw gasten? Dickensville heeft het allemaal in het assortiment. Je kan kiezen voor het gerechtsgebouw van Leeuwarden of voor een authentieke poffertjeskraam. Bij het assortiment van Dickensville zit je goed.

De kersthuisjes zijn van de hoogste kwaliteit. Zo worden de kersthuisjes van porselein gemaakt en zullen ze altijd schitteren in het licht van jouw kerstdorp. Vele Dickensville kersthuisjes beschikken over een scène en zijn geschilderd in de mooiste kleuren en voorzien van verlichting. Met de kwalitatieve kersthuisjes van Dickensville ben je jaren voorzien van prachtig kerstdorp.

Dickensville kersthuisjes bij De Boet

Tuincentrum De Boet is een officieel verkooppunt van Dickensville kersthuisjes. Naast kersthuisjes van Dickensville vind je bij ons ook artikelen van Lemax of Luville. Dickensville kersthuisjes koop je gemakkelijk online bij tuincentrum De Boet. Onze producten zijn binnen 4 werkdagen bezorgd en altijd scherp geprijsd. Toch liever jouw kerstdorp in de fysieke winkel zien? Geen probleem, De Boet is namelijk 7 dagen per week geopend.