Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Lemax

Lemax is in 1990 opgericht en sindsdien loopt Lemax voorop in de markt van verlichte kerstdorpen of kersthuisjes. Van een bescheiden collectie van geschilderde huizen is Lemax uitgegroeid tot een merk met een grootste collectie van huisjes, beeldjes en andere miniatuur voorwerpen. Verzamelaars van over de hele wereld halen hun plezier en voldoening uit de producten van Lemax en het inrichten van hun eigen kerstdorp. De selectie van Lemax kersthuisjes is sterk uiteenlopend. De selectie van betoverende huisjes, accessoires en landschappen maakt het dat er voor ieder wat wils is. Lemax biedt een alternatief voor alle ontwerpers en verzamelaars die hun eigen kerstdorp bouwen. 

Lemax is werelds bekendste merk op het gebied kersthuisjes, kerstdorpen en andere miniatuur kerstversieringen voor jouw kerstdorp. Lemax staat bekend om zijn thema kerstdorpen. Hierdoor kan je ieder jaar jouw kerstdorp volledig naar jouw smaak inrichten door te kiezen voor een bepaald thema. Wil je jouw kersthuisjes niet laten verwijzen naar een thema? Geen probleem dan is het mogelijk om met alle verschillende Lemax kersthuisjes jouw eigen kerstdorp te creëren. Ieder jaar wijzigt het assortiment van Lemax. Hierdoor kan je ieder jaar jouw kerstdorp uitbreiden met nieuwe Lemax huisjes of andere kerst accessoires. De Lemax kersthuisjes zijn van zeer hoge kwaliteit, hierdoor kan je elk jaar weer genieten van jouw kersthuisjes. Verzamelaars zijn enthousiast over de details en kwaliteit waarover de Lemax huisjes beschikken.

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 940 producten

Lemax kersthuisjes

De Lemax kersthuisjes zijn er in alle vormen, soorten, thema’s en maten. Hierdoor weet je zeker dat er altijd een geschikt huisje voor jouw kerstdorp er tussen zit. De Lemax huisjes zijn de bekendste kersthuisjes van de wereld. Met het assortiment van Lemax weet je zeker dat jouw kerstdorp sprookjesachtig wordt. Ben je opzoek naar een subtiel huis of echt een eyecatcher die ieders aandacht trekt? Bij ons Lemax assortiment zit je goed. Of je opzoek bent naar een popcornfabriek, een Nederlandse windmolen of een bierbrouwerij. Bij het assortiment van Lemax zit je op de goede plaats. De huisjes van Lemax zijn van de hoogst denkbare kwaliteit. Deze kersthuisjes zijn vaak voorzien van een interieur scene en vrolijke kleuren. Met de hoogwaardige kwaliteit en nauwkeurigheid van de miniaturen van Lemax, heb je jarenlang plezier. Sprookjesachtig zijn de kersthuisjes van onder andere de Efteling, Caddington Village en de Elfstedentocht.

Lemax kerstdorp

Lemax is het merk voor jouw kerstdorp en accessoires. Ooit kon je bij Lemax enkel kersthuisjes kopen maar nu is het mogelijk om complete kerstdorpen samen te stellen. Het merk is uitgegroeid tot een wereld van verschillende huizen en accessoires. Met de producten van Lemax kan je ervoor zorgen dat je een echt dorp nabootst. Wist je dat de meeste kersthuisjes van Lemax een bewegend element hebben? Hierdoor krijgt jouw kerstdorp een extra dimensie. 

Lemax staat bekend om zijn themadorpen. Hierom is Lemax zeer bekend geworden bij zijn verzamelaars. Elk denkbaar thema is verwerkt in het assortiment van Lemax. Het is een oneindige klus om jouw dorp in dezelfde stijl te ontwerpen. Hiervoor heeft Lemax een oplossing bedacht namelijk themadorpen. Zo weet je zeker dat jouw Lemax kerstdorp dezelfde stijl bevat. De themadorpen van Lemax verschillen van griezeldorpen, boerderij dorpen tot betoverende dorpen in een victoriaanse stijl. 

Caddington Village

Eén van Lemax meest bekende themadorp is Caddington Village. In dit dorp komt een elegante victoriaanse stijl naar voren. Caddington village is zeer populair bij verzamelaars vanwege de fijne details. In dit thema dorp vind je onder andere kathedralen, versierde huisjes en figuren.

Vail village

Het themadorp Vail Village heeft een robuuste stijl waar veel hout naar voren komt. Dit sprookjesachtige dorp staat bekend om zijn oude gebouwen waar veel gezaagd hout, grenen planken en zware stenen naar voren komen. Deze stijl is geschikt voor een natuurlijke omgeving met winterleven.

Harvest Crossing

Harvest crossing is een exact voorbeeld van een typisch Amerikaans miniatuurdorp. De kersthuisjes verschillen van traditionele winkels tot ouderwetse kersthuisjes en fabrieken. Eén ding weet je zeker, jouw kerstdorp komt tot leven met Harvest Crossing.

Lemax kerstdorpen en kersthuisjes koop je bij De Boet

Bij tuincentrum De Boet vind je zowel in het tuincentrum als online een groot aanbod kersthuisjes, kerstfiguren en kerstdorpen van het merk Lemax. Ontdek het grote aanbod en bestel direct veilig online. Andere topmerken zoals Dickensville en Luville vind je ook binnen ons assortiment. Een kersthuisje kopen doe je gemakkelijk en snel online bij tuincentrum De Boet.