Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 17:00

Skeletten & botten

Skeletten en botten in en rondom het huis met Halloween zorgen voor een echt enge sfeer. Bekijk het griezel aanbod in onze webshop of kom langs (als je durft) in ons tuincentrum in Hoogwoud

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten

Halloween skelet 

Met Halloween staat alles in het teken van eng en griezelig. Een skelet en/of botten zijn de perfecte decoratie voor jouw huis tijdens Halloween en jagen iedereen de stuipen op het lijf. Bij Tuincentrum De Boet vind je een enorm assortiment aan Halloween versiering en decoratie. Hang een skelet op aan de deur en laat iedereen bij binnenkomst al flink schrikken. Halloween is tegenwoordig ook populair in Nederland en daarom vind je bij tuincentrum De Boet alles voor deze feestdag. Want niets is leuker dan een keer per jaar flink te griezelen met elkaar. 

Schedels, botten en skeletten voor Halloween

Het menselijk lichaam is over het algemeen helemaal niet eng, we kijken er immers elke dag naar. Maar waar we niet elke dag naar kijken zijn botten, schedels en skeletten. Dat heeft toch altijd iets engs waar veel mensen niet van houden. Laat dat nou de bedoeling zijn met Halloween: eng, griezelig en schrikken. Bij tuincentrum De Boet vind je verschillende soorten skeletten, schedels en andere griezelige decoraties om jouw Halloween feest compleet te maken. Bestel vandaag nog en wij bezorgen jouw bestelling binnen 2-4 werkdagen! 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]