Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 17:00

Spoken

Laat jouw familie en vrienden dit jaar eens flink schrikken met de spoken van tuincentrum De Boet. Spoken mogen natuurlijk niet ontbreken met Halloween. Daarom vind je bij ons een ruim aanbod met griezelige spoken. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Het spookt hier.. 

Voor de engste, meest griezeligste en angstaanjagende spoken ben je bij tuincentrum De Boet aan het juiste adres! Het spookt bij ons in het tuincentrum rond Halloween. Je vindt bij ons de meest griezelige decoraties om jouw huis dit jaar extreem griezelig te maken met Halloween. 

Halloween spoken

Dat het met Halloween spookte was misschien al duidelijk, maar dat er zoveel verschillende soorten spoken ronddwaalde nog niet. Je vindt in ons assortiment verschillende gruwelijke spoken die jouw huis een horror-factor gevenn tijdens Halloween. Zo vind je bij ons:

  • Halloween spoken;
  • Zombie spoken;
  • Bewegende spoken;
  • Lichtgevende spoken. 

Wil je dit jaar echt uitpakken met Halloween? Dan ben je bij tuincentrum De Boet aan het juiste adres. Kom langs en bekijk ons aanbod. Of bestel eenvoudig en veilig online in onze webshop. 

Spoken bij Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

That's spooky!

Tijdens Halloween gaan veel mensen verkleed als spook of hangen zij spoken op als decoratie in en rondom huis. Maar waarom doen mensen dit eigenlijk? Waar komen spoken tijdens Halloween vandaan? Tuincentrum De Boet heeft het antwoord voor deze vraag. Vroeger geloofden mensen namelijk dat tijdens Halloween de doden opstonden uit het graf en gingen spoken bij de levenden mensen. Om met rust gelaten door deze spoken, verkleedden de mensen zich als spook om niet herkend te worden als mens maar als spook. Want samen spook je sterker, toch? Tegenwoordig verkleedden mensen zich alleen nog als spook om anderen mensen bang te maken en niet zozeer om echte spoken op afstand te houden. Maar wie weet schrik je wel meer af dan alleen familie en vrienden tijdens Halloween...

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]