• Bezoek ons prachtige

    miniatuurdorp!

Vandaag geopend van 10:00 - 17:00

Kerstlandschap, kerstdorpen, kerstfiguren..

Laat u betoveren in de wereld van kersthuisjes en kerstfiguren van Lemax, Luville en Dickensville. Breng uw eigen kerstverhaal tot leven in het mooiste miniatuurdorp!

 

 

  • Bouw uw eigen kerstdorp!
  • De bekende merken: Lemax, Luville, My Village & Dickensville
  • Bezoek het spectaculaire kerstdorp in De Boet!

 

Bouw je eigen kerstdorp!

Het bouwen van een kerstdorp hoeft niet ingewikkeld en moeilijk te zijn. Wat heb je nodig bij het bouwen van uw eigen kerstdorp?

Kersthuisjes: begin met een paar huisjes. Kerstfiguren: zonder figuren komt het dorp niet tot leven! Boompjes: Boompjes, struiken of heggen brengen de natuur naar het dorp. Verlengsnoer: veel kersthuisjes maken gebruik van een adapter, zorg dat je aan elkaar kunt verbinden.

 

Het bouwen kan beginnen!

Voordat u het kerstdorp gaat bouwen, is het handig om te bepalen waar het kerstdorp komt te staan in huis. Bouw uw kerstdorp op de vensterbank, tafel of op het dressoir. Zodra u alle spullen in huis heeft, kunt u beginnen met bouwen. Zet de kersthuisje op hun plek en sluit ze aan op het stroom. Zet daarna de kerstfiguren, boompjes en/of struiken neer. Met Sticky dots kunt u dit makkelijk bevestigen en gemakkelijk weer weghalen. Strooi sneeuw of leg wat mos neer voor het natuurlijke effect! Voor meer decoratie kunt u nog gebruik maken van steentjes of lavastenen waarmee u weggetjes kunt maken. Wilt u hoogte verschil in het kerstdorp? Gebruik dan de berglandschappen, deze kunt u elk jaar weer hergebruiken!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl