Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag zijn wij helaas gesloten

Tips en inspiratie

Op de inspiratie pagina van De Boet leest u leuke blogs, geven wij handige tuintips en laten wij de laatste trends zien om u te inspireren.

Beleef de seizoenen

De Boet is altijd in beweging en verandert met de seizoenen mee. Kijk alleen al naar onze winterse kerstshow en de Tuinmeubelshow in het voorjaar. Een groot deel van de winkel ondergaat dan een spectaculaire metamorfose, waar onze stylisten en medewerkers weken, soms maanden, mee bezig zijn. De hele Boet staat dan op z’n kop.

Heerlijk vinden we dat bij De Boet, om met de seizoenen te leven. Daar horen natuurlijk ook artikelen bij die passen bij de seizoenen en feestdagen van dat moment. Kerst, Nieuwjaar, lente, zomer, herfst, winter, Pasen, Sinterklaas, Halloween, Valentijn, Moederdag… voor elk jaargetijde en feestelijke gelegenheid hebben we creatieve materialen om de mooiste decoraties te maken.

Zwembaden

Elk seizoen – In onze binnen- en buitenkassen vindt u naast vaste planten, veel planten die bij het seizoen passen. Narcissen, hyacinten en krokussen in het vroege voorjaar, violen, petunia’s en margrieten in de zomer, skimmia’s en heideplanten in de herfst en nog véél meer.

 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]