Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Beleef een magische kerst bij De Boet!

Beleef een magische kerst bij De Boet!

 

De Boet is al bijna helemaal in Kerstsfeer, kom alvast sfeerproeven!

U hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de kast gehaald om u te laten genieten van zoveel moois!

Het is weer heerlijk struinen in de verschillende stijlkamers, het kerstbomenbos, sprookjes achtige verlichtingsafdeling, winters miniatuurlandschap, het gezellige Tuincafé en de heerlijke herfsttuin.

 

Een dagje Boet is een dagje uit voor het hele gezin!

Natuurlijk vindt u verspreid door De Boet weer veel vermaak voor ieder kind en ouder. Verschillende animatiegroepen staan te zingen en te swingen. Een muzikale berenband, zingende pinguïns een zingend rendier en de Kerstman begroeten je graag. Ook kunnen kinderen een ritje maken in een kersttreintje en in de draaimolen.

Richting de kerst vindt u in de buitenkas weer de levende kerststal met gratis chocomel voor de kinderen. En het Tuincafé serveert ook dit jaar weer allerlei lekkers!

 

De Kerstroute

Met sfeervolle kerstmuziek op de achtergrond wordt u vanzelf langs de speciale kerstroute geleid. De kerstroute begint bij ons Kerstbomenbos, er staan hier wel meer dan 80 soorten kunstkerstbomen. U kunt door de kunstkerstbomen het bos bijna niet meer zien! De route gaat verder langs de prachtige verlichtingsafdelingen en het Winterse Miniatuurdorp van kersthuisjes en kerstfiguren.

Bij het Tuincafé kunt u heerlijk even uitrusten en genieten van wat lekkers. Volg de kerstroute verder door de prachtige gedecoreerde themakamers waar u volop kunt genieten van het ultieme kerstgevoel. Of u nu van klassiek, modern, romantisch of kleurrijk houdt, alle ingrediënten voor een gezellige, warme winter zijn aanwezig bij De Boet!

 

Kom snel genieten van de kerstdorpen, kerstbomen, kerstverlichting en de nieuwste kersttrends!

Tip: Kom op tijd zodat je alles rustig kunt bekijken!

 

Graag tot ziens bij De Boet

De Kerstshow begint dit jaar op zaterdag 19 oktober 2019

Kijk ook eens naar de volgende berichten: