Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tijd voor een nieuwe kamerplant!

Tijd voor een nieuwe kamerplant!

 

Opeens bent u er klaar mee, de kerstboom moet de deur uit en staat weer buiten of ligt keurig op zolder. Het is de hoogste tijd om op die lege plek op te vullen met een mooie nieuwe kamerplant. Want planten maken u blij, ze zijn een musthave voor elk huis!

Ze zorgen voor meer kleur en leven in de kamer en als u planten op de juiste plek in huis zet kan de kamer zelfs groter lijken. Plaats bijvoorbeeld een hoge plant om de hoogte van het plafond te benadrukken. Elke kamerplant heeft zijn eigen eigenschap, de één staat graag in de zon en de ander doet het beter op een donkere plek in huis.

Weet u niet zo goed welke plant geschikt is voor uw kamer? Geen probleem, wij geven graag advies! Kom gerust naar de plantenwereld van De Boet en kies de plant die bij u past!

 

Vanaf 29 december 2019 tot en met 19 januari 2020 ontvangt u bij aankoop van 2 dezelfde kamerplanten de 2e voor de halve prijs!

Wij potten de planten deze weken de planten gratis voor u op! Neemt u uw eigen pot mee? Haal dan even een briefje bij onze informatiebalie om misverstanden bij de kassa te voorkomen.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: