Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Zomer bij De Boet

Zomer bij De Boet

Ja hoor, het is weer zo ver. De heerlijke zorgeloze zomer komt eraan! Lekker de hele dag de tuindeuren open. De kinderen die zich vermaken op de trampoline of in het zwembad. Lange zwoele avonden op de loungebank met een fris drankje bij de hand. Mooier wordt het niet. Lang leve de zomer in eigen land! 

Ga de tuin in! 

Uw tuin bijhouden is in de zomer absoluut geen straf. Onkruid wieden, planten water geven en hier en daar wat kleur aanbrengen in perken of potten met de mooiste zomerbloeiers. Alles wat u nodig heeft om uw tuin nóg mooier te maken vindt u bij De Boet. Van tuingereedschap tot tuinmaterialen als hout, tegels en grind. Van gieters en potten tot duizenden bomen, struiken, planten en (sier)grassen. En nog veel meer! Wist u dat we bij De Boet onze eigen prachtige kwekerij hebben? In de zomer zijn onze bomen en heesters op hun mooist en kunt u volop inspiratie opdoen voor later in het jaar, als het weer planttijd is.

Speelpret voor de kids

Speelhuisjes, glijbanen, schommels, trampolines, kruiwagentjes, mini-tuingereedschap… Als het op tuinspeelplezier voor uw (klein)kinderen aankomt, is De Boet ‘the place to be’. Neem gerust uw kinderen mee en laat ze de speeltoestellen ter plekke uitproberen. Let wel: u bent zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid van uw kinderen. Zo weet u zeker dat het met de speelpret in uw tuin wel goed komt. Uiteraard staan onze medewerkers klaar om u te adviseren.

Zomer bij Tuincentrum De Boet

Zwembad in eigen tuin

Zwembaden in alle soorten en maten, zwembadtrappen, pompen, filters en alle benodigdheden om het zwemwater in topconditie te houden: u vindt het bij De Boet. Onze medewerkers zijn echte experts als het op tijdelijke en opblaasbare zwembaden aankomt. We hebben alles om uw tuin om te toveren in een klein of groot zwemparadijs. Denk bijvoorbeeld ook aan opblaasfiguren en opblaasbedjes om lekker op te dobberen, waterballonnen, leuke sproeiers om op de tuinslang aan te sluiten, roeiboten, tuinslangen, buitendouches… u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Laat die lange hete zomer in eigen land maar komen!

Veranda’s en overkappingen

Het ultieme buitengeluk? Dat is misschien wel een veranda of overkapping. Wie droomt er niet van? Wie wil nou niet zo’n gezellige extra ruimte die het mogelijk maakt om bijna het hele jaar door buiten te zitten? Gelukkig behoort een veranda of overkapping tegenwoordig voor vrijwel iedereen tot de mogelijkheden. Kom eens langs bij De Boet en u zult zien: voor bijna ieder budget en iedere tuin - groot of klein - is een passende veranda te vinden. En mocht u iets anders willen dan de gangbare modellen, dan kunt er altijd één op maat (laten) maken. Wij hebben alle bouwmaterialen en gereedschappen in huis om uw droomveranda te realiseren. Meer weten? We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Zomer betekent: veel naar buiten! 

In de zomer verplaatst het leven zich naar buiten. Loungen, spelen, genieten: in de zomer gebeurt alles zoveel mogelijk buitenshuis. Of u nu lekker in de zon of juist graag op een schaduwrijk plekje vertoeft: bij De Boet vindt u alles om in uw tuin een heerlijke zomer te beleven. Bezoek bijvoorbeeld onze tuinmeubelshow: het is ongelooflijk wat daar allemaal te vinden is. Parasols, paviljoens en overkappingen om de schaduw op te zoeken. Ligbedden loungesets, tafels, stoelen, kussens, hangmatten, vuurkorven, barbecues en nog héél veel meer… Als het aan De Boet ligt, wordt het een zomer om nooit te vergeten!

Zomer- en tuinplezier beleef je bij Tuincentrum De Boet

Eten uit eigen tuin

De trend van dit moment: eten uit eigen tuin. Niets smaakt tenslotte lekkerder dan zelf gekweekte groenten en fruit. De zomer is hét seizoen om te oogsten. Zelfs op een vierkante meter is het al mogelijk om te moestuinieren. Kruiden als bieslook, basilicum en munt passen prima in potten. Uw gerechten worden er nog lekkerder van en het staat nog leuk ook! Heeft u een siertuin, dan is het heel eenvoudig om in plaats van een sierheester of struik een appelboom, bessenstruik of courgette te planten. Sla en kool kunnen ook prima in de border. Of maak een verticale ‘groene wand’ met kruiden, aardbeien en sla. Er is meer mogelijk dan u denkt. Wilt u het wat groter aanpakken? Richt dan een zonnig stuk van uw tuin in als moestuin, waar u gewassen als wortelen, radijs, rode biet, uien en aardbeien op rijen kunt zetten. Als u ruimte heeft voor een kas kunt u in de zomer genieten van de heerlijkste tomaten en paprika’s. Kinderen vinden het vaak fantastisch om te zien hoe planten groeien. Wedden dat ze hun bord leeg eten als hun ‘eigen’ sla of bietjes erop liggen! Vergeet trouwens niet om lief te zijn voor de bodem: om goed te kunnen groeien hebben eetbare planten (organische) meststoffen en compost nodig om de bodem te voeden. Wat voor moestuinplannen u ook heeft: bij De Boet vindt u alles om u op weg te helpen: zaden, groenteplanten, kleine en grote fruitbomen, kleine en grote kassen, verticale plantenwanden, moestuinbakken van hout, mest, handige tuingereedschappen en nog veel meer. Wilt u meer weten over moestuinieren? Vraag het onze medewerkers, we helpen u graag!

Haal de zomer in huis met Tuincentrum De Boet 

U maakt de zomer helemaal compleet met de producten verkrijgbaar in ons tuincentrum. Plan nu uw bezoekje naar het tuincentrum en schaf snel alles aan om van uw zomer een onvergetelijke zomer te maken. Onze medewerkers helpen u graag een  handje met al uw vragen en maken u graag de wegwijs in het tuincentrum. Kom ook langs en laat u inspireren! 

Ontdek de zomer bij De Boet 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: