Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Halloween in de winkel en in de webshop

Halloween in de winkel en in de webshop

Het wordt al wat donkerder buiten, de dagen worden korter en bij De Boet zijn we alweer volop bezig om ons tuincentrum in Halloween sfeer te brengen. Onze Halloween hoek wordt alweer griezelig gezellig en voor de liefhebbers van de Lemax spookhuisjes hebben we goed nieuws: vanaf vandaag is het te verkrijgen in onze webshop en je vindt al een aantal producten in de winkel. We zijn nog druk bezig met het opzetten van het Halloween dorp, dus dat kun je later bewonderen.

Halloween is een feestdag die valt op 31 oktober en vooral wordt gevierd in de Verenigde Staten, Canada, Ierland en Engeland. Huizen worden griezelig versierd, overal worden lichtjes opgehangen, pompoenen worden voor de deur gezet en wanneer het donker wordt gaan kinderen verkleed langs de huizen en roepen trick or treat! Degene kan dan kiezen om slachtoffer te worden van een plagerijtje (trick) of om de kinderen iets lekkers (treat, meestal snoep) te geven.

Bij Tuincentrum De Boet hebben we van alles om je huis in Halloween sfeer te brengen: heksen, spinnen, pompoenen, skeletten, spookhuisjes, noem het maar op! Kom tijdens deze druilerige dagen lekker bij ons griezelig winkelen in ons tuincentrum of shop je Halloween spullen online in onze webshop.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: