Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Uitslag nieuwsbrief enquête

Uitslag nieuwsbrief enquête

In onze laatste nieuwsbrief hebben we gevraagd wat jij van onze nieuwsbrief vindt, van de informatie die erin staat en hoe vaak je de nieuwsbrief van ons wilt ontvangen. 

Allereerst willen we iedereen ontzettend bedanken voor de feedback, we hebben veel reacties ontvangen. Jullie gaven aan dat je de nieuwsbrief het liefst elke twee tot vier weken willen ontvangen. De rest van dit jaar zullen we onze nieuwsbrief elke twee weken versturen, vanwege de feestdagen, de kerstshow en de Corona maatregelen. 

De meeste lezers vonden de inhoud goed zoals het was, en we hebben ook suggesties gekregen wat jullie graag nog meer willen lezen. Dat zijn onder andere meer aanbiedingen, ook van andere afdelingen en wat meer informatie over planten, terras en balkon. Dit gaan we zeker meenemen in onze komende nieuwsbrieven. Op onze website vind je ook regelmatig nieuwe artikelen over planten en tuinieren, we gaan deze ook in de nieuwsbrief publiceren.

Over de statusupdate van de webshop artikelen (wanneer deze uitverkocht zijn bijvoorbeeld) kun je je het beste wenden tot de webshop of vragen bij de betreffende afdeling. Dit wijzigt sneller dan wanneer wij een nieuwsbrief versturen, daarom zullen we geen actuele voorraad in de nieuwsbrief vermelden.

Nogmaals willen we iedereen die de tijd heeft genomen om de enquête in te vullen ontzettend bedanken!

Indien je tips of suggesties hebt betreffende onze nieuwsbrief kun je deze altijd naar nieuwsbrief@deboet.nl sturen.

PS: ontvang jij de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier gratis in: https://www.deboet.nl/nieuwsbrief

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: