Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Servies Miljuschka nu met 30% korting!

Servies Miljuschka nu met 30% korting!

Miljuschka Witzenhausen, bekend van 24 Kitchen en RTL Boulevard, weet wat lekker eten is en hoe je je eten smakelijk presenteert. Zowel op servies als op de foto, want haar eigen servies is niet alleen prachtig om te zien wanneer je je eigen gerechten presenteert, maar staat ook nog eens schitterend op de foto.

Mil en Match heet de lijn en je kunt er naar hartenlust mee mixen en matchen zoals de naam al zegt want de kleuren en vormen passen perfect bij elkaar. Er zijn borden, beker en bowls in prachtige pasteltinten: roze, wit, hout en blauw. En ze passen netjes weer in je kast, want het servies is stapelbaar: Dat vind ik zelf altijd fijn”, aldus Miljuschka.

Miljuschka’s servies heeft een matte finish en doet het daarom goed op elke Instagram of Pinterest feed. Dus volop mogelijkheden om je kookkunsten te tonen aan groter publiek!

En je kunt dit prachtige servies nu ook nog eens heel voordelig shoppen bij Tuincentrum De Boet!
We hebben namelijk nu 30% korting op het gehele servies. Heb je een bordje nodig voor Insta foto’s of wil je je hele tafel dekken met prachtig servies? Koop het nu voordelig bij Tuincentrum De Boet.

Let op: het servies is alleen te koop in ons tuincentrum, niet in onze webshop.

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: