Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstshow 2020: veel gestelde vragen

Kerstshow 2020: veel gestelde vragen

Onze kerstshow 2020 start 10 oktober!

De dagen worden korter en kouder, we zoeken de gezelligheid binnenshuis weer op en we kunnen weer uitkijken naar de feestdagen! En natuurlijk staat een bezoek aan de sfeervolle kerstshow van Tuincentrum De Boet op je verlanglijstje, we begrijpen dat helemaal!

En we zijn blij om je te kunnen mededelen dat je dit jaar evengoed lekker bij ons even helemaal in de kerstsfeer kunt komen! We hebben namelijk onze kerstshow Corona-veilig gemaakt.

Dat elk nadeel dus ook een voordeel heeft, blijkt wel, want de kerstroute loopt nu door ons hele tuincentrum! Nog meer genieten dus van al het moois, en op een veilige manier, want we hebben de winkelpaden verbreed, én we hebben 1 looproute om opstoppingen te voorkomen. Om je plezierig en veilig te kunnen laten winkelen hebben we nog meer maatregelen getroffen, waaronder een bepaald aantal winkelkarretjes die toegelaten worden, ruimere openingstijden, extra sanitaire voorzieningen, beveiliging, en regulering van het aantal auto’s op de parkeerplaats. En die witte tent op ons terrein? Die zorgt ervoor dat wanneer je moet wachten, je lekker droog kunt staan.

 

We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk maatregelen te treffen voor jouw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers, maar we kunnen het natuurlijk niet alleen. We hebben hiervoor ook jouw hulp nodig. Met elkaar gaan we een fantastische kerst beleven! We vragen je daarom: hou rekening met elkaar! Zorg ervoor dat iedereen lekker van de kerstshow kan genieten, en volg onze richtlijnen op, onze medewerkers staan voor je klaar indien je vragen hebt.

Geniet van onze kerstshow, geniet van elkaar en de gezellige feestdagen. Zien we je snel?

Heb je vragen over de kerstshow? Grote kans dat je de antwoorden bij onze veelgestelde vragen vindt. Zit je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: