Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Nieuw bij De Boet: WoodWick kaarsen

Nieuw bij De Boet: WoodWick kaarsen

Heerlijke najaarsgeuren, het geluid van knisperend hout en dansende vlammetjes. Haal de gezelligheid dit najaar in huis met de kaarsen van WoodWick. Nu verkrijgbaar bij De Boet!

Uniek

Sinds kort hebben wij kaarsen van het merk WoodWick in ons assortiment. Naast hun unieke geur, zijn deze kaarsen de eerste ter wereld die voorzien zijn van een houten lont. Bij het branden zorgt deze voor een zacht, knisperend geluid. Net alsof je voor de open haard zit! Gezelligheid alom.

De kaarsen zijn geproduceerd met uitsluitend natuurlijke producten. Dankzij de combinatie van vakmanschap, de nieuwste technieken, natuurlijke producten en de unieke geuren is het iedere keer weer een feestje om deze kaarsen aan te steken. 

Maten

De kaarsen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar:

  • Mini: deze kaars is 7 cm breed, 8 cm hoog en bevat 20 branduren; 
  • Medium: deze kaars is een stukje groter met zijn 10 cm breed, 11,5 cm hoog en 60 branduren; 
  • Large: deze kaars is net als de medium 10 cm breed. Echter is hij 17,5 cm hoog en heeft hij maar liefst 130 branduren.
  • Ook zijn de kaarsen verkrijgbaar in meerdere sets. 

Let bij het kiezen van de kaars op de ruimte waarvoor je het wil gebruiken. In een toilet heb je bijvoorbeeld een kleiner formaat nodig dan in de woonkamer.

Zowel online als in de winkel verkrijgbaar

De kaarsen van WoodWick zijn online en op onze kado afdeling verkrijgbaar. Leuk om kado te doen tijdens de feestdagen of om jezelf lekker te verwennen.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: