Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vier kerst in het klein

Vier kerst in het klein

Het versieren van een klein appartement, studio of studentenkamer kan best een uitdaging zijn. Een kerstboom, kerstkrans, een kerstdorp, het wordt al snel vol. Maar dit betekent niet dat je jouw huisje niet in kerstsferen kunt brengen. Integendeel. In deze blog delen we een aantal tips zodat jij ook kunt genieten van alle kerstversieringen.

1. Smalle boom of slinger 

Een "traditionele" kerstboom neemt al snel veel ruimte in beslag. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor extra smalle kunstkerstbomen, een mooie kerstkrans of een guirlande. Ga je liever voor een echte kerstboom? Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste maat. 

2. Alternatieve kerstboom

Hoewel je bij een kerstboom al snel denkt aan een boom met groene takken, zijn er veel meer alternatieven. Een mooie stalen kerstboom, een kerstboomposter voor aan de muur of een kerstboom van hout die je voor het raam zet. Wees creatief en kies voor een alternatieve kerstboom

3. Kerst op tafel

Maak jouw woning kerstproof door een mooi dienblad met kerstartikelen op jouw (bijzet)tafel te zetten. Al kies je slechts een paar accessoires, dan is de sfeer in jouw interieur direct al anders.

4. Naar buiten

Heeft jouw studio of appartement een balkon? Dan kan je deze in no-time omtoveren tot een paradijs. Wikkel een lang lichtsnoer om de reling en zet een mooi, kleine conica neer. Zo ziet het er niet alleen vanuit binnen leuk uit, maar ook vanaf straat spat de kerst van jouw balkon af. Een kerststukje en lichtsnoer bij de voordeur maakt het daarbij helemaal af.  

5. Kerstdorp

Een kerstdorp hoeft niet altijd veel ruimte in beslag te nemen. Maak wat ruimte in een open kast of op het tv-meubel en geniet van een klein Winter Wonderland. Bekijk ons assortiment kersthuisjes, -dieren, -figuren en -taferelen in onze grote kerstshow of online

Ben jij nu helemaal in de kerstsferen gekomen? Bezoek onze kerstshow en kijk je ogen uit. Liever online shoppen? Een groot deel van ons assortiment vind je ook in onze webshop.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: