Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Onze zijdeafdeling is vernieuwd

Onze zijdeafdeling is vernieuwd

Onze afdeling kunstplanten en crea is vernieuwd! We hebben veel verschillende soorten kunstplanten en -bloemen in alle maten en kleuren die je je maar kunt voorstellen. Van klassiek wit tot glimmend goud, van ingetogen tot knalkleuren. Er zit altijd iets voor jou tussen.

Helemaal van nu

Groot en groen. Planten worden steeds meer onderdeel van ons interieur. Echter vergt dit vaak veel aandacht en liefde en voor mensen zonder groene vingers is dat best een opgave. Een kunstplant is daarom een goed alternatief.

Ook kunst- en droogbloemen hebben hun stoffige imago achter zich gelaten. Deze bloeme zijn zeer goed te verwerken in een vaas, bloempot of kerststuk en zijn tegenwoordig in veel huiskamers te vinden. Helemaal niet gek, want de bloemen blijven jarenlang mooi!

Helpende hand

Heb je zelf niet zoveel inspiratie voor een mooi opgemaakte vaas of leuk kerststuk voor op tafel? Geen probleem! Zoek je takken, bloemen en vaas uit en wij maken het ter plekke voor je op. Ook leuk om kado te doen tijdens de feestdagen!

Kerst

Sprankelende lichtjes, prachtige kerststukjes en vrolijke kerstmuziek. De afdeling is nu gezellig in kerstsfeer gedecoreerd. Laat je inspireren door alle creaties en tover je huis om in een winters paradijs met de mooiste zijden bloemen en planten.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: