Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Ook de Sint vindt het bij De Boet

Dat De Boet alles heeft voor je huis, tuin en dier weet je waarschijnlijk al, maar weet je ook dat je bij De Boet kunt slagen voor heel leuke en diverse cadeaus voor Sinterklaas? De Sint heeft zijn weg naar de Boet al gevonden

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment leuke kinder cadeau's, en in ons tuincentrum vind je het complete assortiment. Je kunt dus lekker winkelen vanuit je luie stoel, of gezellig langskomen in de winkel.

We hebben wat Sinterklaas ideeën voor je op een rijtje gezet:

Speelgoed

We hebben een groot assortiment speelgoed van de populaire merken Bruder, Siku (stoere auto's en tractors) en boerderij speelgoed van Kids Globe in onze webshop en heel veel voorraad in de winkel! Ook hebben we stoere bestuurbare race auto's en leuke kleine schoencadeautjes van Bruder voor een paar euro. Deze afdeling speelgoed vind je in onze bouwmarkt. 

  

Tuingereedschap

Voor de jonge tuinders onder ons hebben we mooi tuingereedschap in de bouwmarkt en in onze webshop

Servies en lunchtrommels

Drinken mee naar school zonder lekken, een gezond bakje fruit en een goed gevulde broodtrommel: het kan met het uitgebreide assortiment bekers en (lunch)trommels van Mepal, een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit. Ook voor de allerkleinsten hebben we leuk servies van bijvoorbeeld Nijntje. Je vindt het Mepal assortiment en servies vlak bij het kassaplein in de winkel.

Knuffels

Knuffels zijn altijd een dankbaar cadeau. Bij het kassaplein hebben we veel zachte en vrolijke knuffels, er zit vast wel een leuke bij voor jouw kleintje.

Puzzels en spellen

Is je kind gek van puzzelen, dan kan Sint goed terecht bij De Boet, wij hebben een mooi assortiment met Jan van Haasteren puzzels, Christmas puzzels, Disney puzzels, maar ook de nieuwe uitdagende Wasgij puzzels. Wat is er leuker dan gezellig samen te puzzelen? De puzzels zijn te koop in de webshop en in de winkel, je vindt de puzzels bij het kassaplein. 

Voor de fans van bordspellen hebben we o.a. het bekende monopoly spel, maar dan in een hele speciale editie: Spel Opoly hond, Spel opoly Safari en de Spel opoly kat. Zo verzamel je bijvoorbeeld geen hotels, maar kattenbakken en ga je niet naar de gevangenis maar het dierenasiel, hoe leuk is dat!?  

Speeltoestellen voor in de tuin

Om lekker buiten te kunnen spelen hebben we een zeer uitgebreid assortiment speeltoestellen zoals: schommels, duikelstangen, glijbanen en trampolines, heerlijk spelen in de frisse buitenlucht!

 

En nog veel meer! Ook voor de (zeer) kleine portemonnee

Boeken, letterplanken, laarzen, knuffels en leuke schoencadeau's: je vindt ze in onze winkel. Wist je dat we ook leuke cadeautjes hebben voor de zeer kleine portemonnee? Achterin de bouwmarkt hebben we een (kerst) outlet, waar je o.a. ook knuffels vindt voor een kleine prijs.

Ons complete online assortiment voor kids vind je in onze webshop.

        

Kijk ook eens naar de volgende berichten: