Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Kerstshow 2022

Een kerstbeleving voor jong en oud

 

Dit jaar is het kerstthema: bewonder en ontmoet magische bosbewoners bij De Boet. De hele Boet is een kerstbeleving: je vindt overal trollen, elfjes, sprookjes en andere bosbewoners. Het kerstgevoel begint al in de hal: die is omgetoverd tot sprookjesbos. De kerstshow is een beleving voor jong en oud, we hebben leuke kinderattracties, het treintje rijdt weer en uiteraard staat de beren band uit volle borst te zingen.  

Prachtige kerstthema's met elk hun eigen sfeer

Welk interieur je ook hebt thuis, bij De Boet vind je de stijl kerstversiering die bij jou past. Want ook dit jaar hebben we weer mooie thema kamers met elk hun eigen sfeer en kleuren. Ga je voor de klassieke kerstkleuren rood, groen en goud? Of past het romantische roze meer in je huis? Voor de natural liefhebbers hebben we ook prachtige natuurtinten en materialen. Of ga voor rustig wit als je niet van kleur houdt. Laat je inspireren en verwonderen wanneer je door onze stijlkamers loopt.

Leuke speurtocht voor de kids

Dit jaar hebben we er nog wat actiefs bij voor de kids: een speurtocht door de winkel waar ze toffe prijzen mee kunnen winnen. Ze gaan in het verhaal van Elf en mevrouw Vogel mee om ze te helpen kerst te vieren. De speurtocht leidt door ons hele tuincentrum en onderweg verzamelen ze stempels. Als de kaart vol is, kunnen ze deze inleveren bij de kassa en half december verloten we wat leuks.

Verdwaal in ons kunstkerstbomenbos

Ben je op zoek naar een mooie kunstkerstboom? Kom dan naar De Boet. We hebben namelijk meer dan 80 soorten in ons kunstkerstbomen bos staan. Zoek je een kleine kerstboom, of juist een boom van een paar meter? Een witte, zwarte of groene? Met of zonder lichtjes? Of eentje die niet van echt te onderscheiden is? Wat je ook zoekt, je vindt jouw boom in ons bos.

Heb je advies nodig? Vraag dan onze collega's in de winkel, zij adviseren je graag. We hebben trouwens de bomen op voorraad, dus je kunt er direct eentje meenemen. Dan kun je de boom optuigen wanneer je er zin in hebt ????

Volop Lemax inspiratie

Ook aan de miniatuurfans hebben we deze kerstshow weer gedacht. De Efteling, de Elfstedentocht, het Luville en Lemax dorp zijn in volle glorie te bewonderen. Onze collega's hebben er weer wat moois van gemaakt, kom je ook kijken?

Beleef de mooiste kerstshow van Noord-Holland

Kom je onze kerstshow beleven? We zijn 7 dagen in de week geopend. En we hebben in november en december extra koopavonden, De Boet is op haar mooist in het donker. Onze openingstijden vind je hier op onze website
Liever winkelen vanuit je luie stoel? Dat kan ook, je vindt een deel van de kerstartikelen in onze webshop.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: