Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

De Boet BBQ Festival

De Boet BBQ Festival

Zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023 is het zover. De eerste editie van De Boet BBQ Festival. Een heel weekend lang kun je proeven en ervaren wat de mogelijkheden zijn van de diverse soorten barbecues. En dat niet alleen want er is nog meer te beleven tijdens dit BBQ Event. Bekijk hier de activiteiten en wie er aanwezig zullen zijn.

Gratis entree!

Het BBQ Festival is te vinden op onze grote parkeerplaats en is niet te missen. Natuurlijk is de entree gratis en kun je kosteloos genieten van de heerlijke hapjes die de diverse chefs zullen bereiden. Er is ook een eigen horeca stand waar je een kop koffie, thee of frisdrank kunt kopen en even lekker kunt uitrusten.

Heerlijke demonstraties

Tijdens het BBQ Event komen veel van onze barbecue merken langs met een grote stand en hun chefs. Een uitgelezen kans om alle vragen die je hebt te stellen en een berg aan tips en tricks mee naar huis te nemen. Tijdens het BBQ Festival ben je twee dagen lang omringd door BBQ liefhebbers en experts. Perfect om recepten uit te wisselen en kennis te delen onder het genot van heerlijke hapjes. Dit weekend kun je terecht bij deze merken:

Napoleon KidsQ BBQ wedstrijd

Hoe gaaf is dat? Op zondag 21 mei 2023 om 13:00 uur organiseren we in samenwerking met Napoleon een KidsQ BBQ wedstrijd! De deelnemende kinderen gaan aan de slag met een Mystery Box vol ingrediënten om deze vervolgens op de Napoleon TravelQ te bereiden. Alle kids mogen het schort, petje en BBQ tools houden maar het winnende gerecht wint de Napoleon TravelQ Pro 285x t.w.v. € 489,-! Kinderen tussen 8 en 14 jaar kunnen zich opgeven bij de BBQ afdeling, een mailtje sturen naar bbq@deboet.nl of telefonisch via 0226 352197. We loten 8 gelukkige kids uit die mee mogen doen met de wedstrijd. Op zaterdag 20 mei ontvangen de deelnemers alle benodigde informatie.

International Traeger Day

Op zaterdag 20 mei 2023 vieren we International Traeger Day. Dit Wereldwijde evenement zet Traeger in de spotlight en daar doen wij natuurlijk aan mee. Zo kun je een eigen heerlijke Smash Burger maken op de Traeger Ranger en hebben we extra kortingen op de pelletgrills en accessoires. Reden genoeg om zaterdag een bezoek te brengen aan de stand van Traeger.

Scherpe aanbiedingen

Tijdens het BBQ Event hebben we natuurlijk ook heel veel scherpe aanbiedingen waardoor het nog voordeliger is om dat weekend een nieuwe barbecue of accessoires aan te schaffen. Zo hebben we op het evenement 25% korting op alle houtskool en briketten. Ontvang je 15% korting op alle BBQ accessoires (exclusief gasflessen en boeken) en zijn er heel veel modellen scherp afgeprijsd. Deze aanbiedingen gelden alleen in de winkel en niet in onze webshop. Dus kom gezellig langs en geniet van heerlijk eten en een fijne sfeer op ons BBQ Festival!

  

Categorieën

Kijk ook eens naar de volgende berichten: