Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bohemian Trends: Creëer je eigen buitenparadijs

bohemian boet buitengewoon boet tuinmeubelen

Het tuinmeubelseizoen is weer aangebroken en bij Tuincentrum De Boet hebben we de perfecte collectie om jouw buitenruimte om te toveren tot een bohemian paradijs. In dit blogartikel laten we je kennismaken met de nieuwste bohemian trends voor tuinmeubelen en geven we je tips over hoe je deze stijl kunt integreren in jouw buitenruimte.

 

  1. Loungesets met natuurlijke materialen

De bohemian stijl staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen, zoals rotan, bamboe en hout. Kies voor een loungeset met rotan of bamboe accenten om een ontspannen en aardse sfeer te creëren. Combineer dit met zachte kussens in aardetinten en voeg enkele bijzettafels toe voor een knusse en comfortabele zithoek.

 

  1. Kleurrijke accenten

Een bohemian tuin mag kleurrijk zijn! Durf te spelen met felle kleuren en opvallende patronen in je kussens, plaids en tuindecoratie. Kies voor tinten die passen bij de natuur, zoals diepblauw, smaragdgroen en terracotta, en mix en match verschillende prints voor een speels en persoonlijk effect.

 

  1. Hangmatten en hangstoelen

Niets zo bohemian als een hangmat of hangstoel in je tuin. Deze zorgen niet alleen voor extra zitplaatsen, maar ook voor een instant vakantiegevoel. Hang je hangmat tussen twee bomen of kies voor een hangstoel met een stevige standaard die je op je terras of onder een pergola kunt plaatsen.

 

  1. Outdoor vloerkleden

Een outdoor vloerkleed is een eenvoudige manier om een bohemian sfeer te creëren in je tuin. Kies voor een kleed met een etnisch of geometrisch patroon en combineer dit met je tuinmeubelen en accessoires. Een vloerkleed zorgt niet alleen voor extra comfort, maar maakt je buitenruimte ook gezellig en uitnodigend.

 

  1. Verlichting en decoratie

Om de bohemian stijl helemaal af te maken, is sfeervolle verlichting en decoratie essentieel. Denk aan lantaarns, kaarsen en sfeerverlichting, zoals lichtslingers. Vergeet ook niet om je tuin aan te kleden met planten, bloemen en accessoires, zoals kussens en plaids.

 

 

Met deze bohemian trends en tips ben je helemaal klaar om je tuin te transformeren tot een sfeervol en ontspannen buitenparadijs. Ontdek onze uitgebreide collectie tuinmeubelen bij Tuincentrum De Boet en laat je inspireren door de nieuwste trends. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte tuinmeubelen voor jouw bohemian droomtuin.

Ben je klaar om jouw tuin te transformeren tot een ultiem ontspanningsoord? Kom dan langs en ontdek ons uitgebreide assortiment tuinmeubelen, van comfortabele loungesets tot stijlvolle bistrosets. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons tuincentrum en je te helpen bij het vinden van de perfecte tuinmeubelen voor jouw buitenparadijs. Of neem een kijkje in onze webshop.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: