Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Pinksterweekend in De Buitentuin

Pinksterweekend in De Buitentuin

Kom je dit Pinksterweekend ook naar onze prachtige Buitentuin? Hier kun je je hart ophalen met 10.000 m² planten, (fruit)bomen, hagen, struiken en tuinbeelden. En vergeet ook de mediterrane planten en bomen niet, de Olijfbomen, Vijgen, Tuinpalmen, Toscaanse Jasmijn en meer staan er prachtig bij en geven iedere tuin een vakantiegevoel.

Pinkster acties

Op 1e en 2e Pinksterdag profiteer je in onze Buitentuin van 10% korting bij een besteding vanaf €50,-. Ook ontvangt iedere klant een GRATIS lavendelplant!

Beplantingsexpert

Beide Pinksterdagen is onze beplantingsexpert Irma aanwezig op de Buitentuin. Ze geeft aan een ieder die dat wil vrijblijvend advies hoe je tuin aan te planten. Inschrijven is niet nodig maar wellicht dien je even op je beurt te wachten.

Kinderspeurtocht

Voor de kinderen organiseren wij een kinderspeurtocht met veel leuke vragen en weetjes over planten, bomen en de natuur! Voor elk kind hebben we een leuk prijsje aan het einde van de tocht. Je kunt je aanmelden bij de hoofdingang van de Buitentuin waar ook een gezellig terras staat opgesteld deze Pinksterdagen.

Openingstijden Tuincentrum en Buitentuin

De Buitentuin is gevestigd aan de kant van de parkeerplaats, tegenover de Hubo. Ook ons Tuincentrum is het gehele Pinksterweekend geopend. Kom je gezellig langs?

  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 1e Pinksterdag 10:00 - 17:00
  • Maandag 2e Pinksterdag 10:00 - 17:00

Kijk ook eens naar de volgende berichten: