Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bohemian Boet Makeover

Doe mee!

WIN €500,- MET DE "BOHEMIAN BOET MAKEOVER"!

Droom je van een tuintransformatie? Doe mee aan onze 'Bohemian Boet Makeover' en maak kans op een cadeaubon van €500! Volg deze eenvoudige stappen om deel te nemen:

  1. Deel een foto van je huidige tuin op Instagram of Facebook.
  2. Beschrijf in je bericht hoe jij je tuin zou omtoveren met producten uit onze webshop en gebruik #BohemianBoetMakeover.
  3. Tag ons @TuincentrumDeBoet in je bericht.
  4. (Optioneel) Tag drie tuinliefhebbende vrienden in je bericht.

Door je vrienden te taggen, maken ook zij kans op een extra prijs - een Boet waardebon van €100 bij hun volgende online aankoop.

Je hebt tot 12 juni om mee te doen. Op 16 juni maken we de gelukkige winnaar bekend. Waar wacht je nog op? Laat je boho-inspiratie de vrije loop en doe vandaag nog mee aan de "Bohemian Boet Makeover". Verwezenlijk je tuindromen met De Boet en breng je tuin naar een hoger niveau!

Let op: Zorg dat je Instagram- of Facebook-profiel openbaar is voor winnaarsaankondigingen.

 

 

 

Deze wedstrijd is niet gelinkt aan Instagram of Facebook, die zijn ook niet aansprakelijk. Deelnemers moeten 18+ zijn en in Nederland wonen. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Winnaars worden willekeurig gekozen en aangekondigd op 16 juni, met 7 dagen om te reageren. Niet reageren kan leiden tot een nieuwe winnaar. Deelname geeft De Boet toestemming om je foto('s) te gebruiken voor marketingdoeleinden. Veel plezier!

 

 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: