Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Groepsbezoeken Kerstshow 2023

Groepsbezoeken Kerstshow 2023

Een bezoek aan één van de grootste en mooiste Kerstshows van Noord-Holland maken wij graag bijzonder. Want zo'n gezellig uitje, daar kijk je naar uit. Twinkelende lichtjes, een waar bos aan kerstbomen, de nieuwste trends in kerstdecoratie en een miniatuurlandschap met de mooiste kerstdorpen waar je je blijft verbazen... Kom naar de Kerstshow van De Boet! Het thema van dit jaar verklappen we nog niet, maar het wordt - zoals altijd - een magisch winterspektakel!

En na het succes van voorgaande jaren zal De Boet ook dit jaar weer groepen ontvangen in samenwerking met het sfeervolle “De Hooghe Heeren” (www.dehoogheheeren.nl)

Wat zijn we van plan?

Of het nu voorafgaand aan een bezoek aan De Boet of na het Kerstshoppen is, bij de ‘De Hooghe Heeren’, gelegen naast tuincentrum De Boet, worden alle groepen met een grote glimlach ontvangen. Eerst gezamenlijk na een lange bus- of autoreis even bijkomen onder het genot van een kopje koffie met gebak in de sfeervolle ambiance van het grandcafé. Of juist een overheerlijke lunch na afloop van al dat shopplezier. Dat klinkt goed toch?

Bij variant 1 verzamelt de groep eerst bij De Hooghe Heeren voor koffie met gebak of een grand petit four en wandelt de groep hierna richting de hoofdingang van de Boet (op slechts 50 meter) om daarna ondergedompeld te worden in sfeervolle kerst- en wintertaferelen.  Eenmaal in De Boet kan iedereen op eigen gemak en tempo de Kerstshow bewonderen en heerlijk winkelen. De een is niet weg te slaan bij de miniatuur kerstdorpen, terwijl de ander met open mond alle bijzondere kerststukken op de zijden afdeling bewondert. Daarom wordt het als zeer prettig ervaren als men individueel zijn of haar gang kan gaan. Op de afgesproken tijd verzamelt de groep weer om naar huis te gaan.

Bij variant 2 en 3 bezoekt de groep eerst onze schitterende Kerstshow in De Boet. Net als bij variant 1, op eigen gemak en tempo. Op de afgesproken tijd verzamelt de groep om naar ‘De Hooghe Heeren’ te wandelen. Eenmaal hier aangekomen, kan iedereen genieten van ons speciaal voor de groep samengestelde lunchmenu. Na de lunch, en even bijgekomen te zijn van het kerstspektakel, vertrekt de groep weer naar huis. 

 

Hoe kun je reserveren?

Voor advies, vragen of het reserveren van een groepsbezoek kun je (uitsluitend) contact opnemen per email: groepen@deboet.nl
Onze collega's denken graag mee over de mogelijkheden. Uiteraard is er in goed overleg ook maatwerk mogelijk.

 

      

 

Wat zijn de kosten?

Variant 1: € 5,95 p.p
Inbegrepen:

 • Bij aankomst in de Hooghe Heeren wordt er een kopje koffie of thee met smakelijke appeltaart of een grand petit four van 't Oude Ambacht in Schagen geserveerd
 • Kerstshoppen bij De Boet

 

Variant 2: € 12,50 p.p
Inbegrepen:

 • Kerstshoppen bij De Boet
 • Hierna geniet de groep bij De Hooghe Heeren van een lunchmenu;
  • Pomodorisoep of dagsoep
  • Broodje ham of kaas
  • Broodje kroket en een drankje

 

Variant 3: € 16,50 p.p.
Inbegrepen:

 • Kerstshoppen bij De Boet
 • Hierna geniet de groep bij De Hooghe Heeren van een luxe lunchmenu;
  • Pomodorisoep of dagsoep
  • 3 luxe mini broodjes met carpaccio, zalm en brie
  • Broodje kroket en een drankje

 

Geïnteresseerd in een overheerlijk diner na een groepsbezoek aan De Boet? Ook dit is mogelijk. Neem voor alle vragen en meer informatie contact op via groepen@deboet.nl.

 

      

Kijk ook eens naar de volgende berichten: