Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Oktober Woonmaand 2023

Oktober Woonmaand 2023

De dagen worden korter, het is vroeger donker en we maken het gezellig in huis. De kaarsjes gaan aan, met een kleedje op de bank... Het is herfst en daarmee hoog tijd voor Oktober Woonmaand! Bij de Boet houden we van alle seizoenen, en om dit te vieren trakteren wij van 29 september t/m 31 oktober op maar liefst 10% korting op heel veel producten van onze Wonen & Interieur afdeling. In de winkel vind je onze Wonen & Interieur afdeling op de eerste verdieping die tevens bereikbaar is met de lift. Het allerleukste; je kunt direct die leuke kamerplant, mooie bloempot of vuurschaal shoppen in de winkel.
 

Spelregels Oktober Woonmaand 2023
Om je optimaal te laten profiteren van onze kortingen willen we je graag de spelregels uitleggen:

  • De korting geldt niet op lopende bestellingen;
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of op reeds afgeprijsde artikelen;
  • De korting geldt op geselecteerde productgroepen;
  • Showmodellen zijn uitgesloten van deze kortingen;
  • De korting is alleen geldig in de winkel;
  • Wil je je artikelen laten bezorgen? Dat kan! Houd wel rekening met een langere levertijd vanwege de drukte;

 

          


Wat verkopen wij?

Onze Wonen & Interieur afdeling zit vol wooninspiratie, sfeer en gezelligheid. Waar je op je gemak kunt snuffelen, slenteren en woonideeën opdoen. Bijzondere kastentafelsstoelenbanken en nog véél meer, van landelijk tot industrieel en van sierlijk tot robuust. Bij ons vind je alles voor een verrassend interieur! Maar ook voor de leukste en hipste accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Ga voor een nieuwe wandlamp, kandelaar, klok of mooie spiegel.

Welke merken vind je bij ons?

Bij de Boet houden we van langdurige samenwerkingen. We zijn trots op de partners van wie wij de mooiste meubelen verkopen, zoals BePureHome, By Boo, Eleonora, Dutch Bone, Decostar, Light & Living, Urban Sofa, Tower Living, Marfurn, Van der Leeden Mandwerken, Zuiver en Kersten. Zien we je snel?

 

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: