Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstblog Dutch-Lifestyle

Kerstblog Dutch-Lifestyle

Dé highlights van onze Kerstshow

Ga er eventjes bij zitten, onze partner Dutch-Lifestyle heeft namelijk alle highlights van haar bezoek aan De Boet voor je op een rijtje gezet in haar blog. Zowel zij als haar kinderen hebben intens genoten van onze Kerstshow met alle attracties, kerstverlichting en decoratie. Een échte kerstbeleving voor jong en oud. Je leest het hieronder. Kom jij ook nog langs voor de ultieme kerstsfeer zo vlak voor de feestdagen?

Merry Circus Kerstshow bij De Boet

Het is weer zover! De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken en dat betekent dat er bij tuincentrum De Boet in Hoogwoud zoals elk jaar een super leuke kerstshow is. Dit jaar staat in het teken van Merry Circus. Wanneer je aan komt lopen waan je jezelf al in de circus sferen met olifanten en aapjes en de mooiste kerst decoraties.

Voor de kids zijn er door de hele winkel door leuke bezienswaardigheden en attracties te beleven, zoals een nostalgische draaimolen, treintje en mini reuzenrad. De kids kunnen ook een speurtocht doen door  via een stempelkaart in de winkel alle stempels te verzamelen waarmee je leuke prijzen kan winnen. Ook zijn er een aantal grote kerstdorpen gebouwd. De allerleukste vond ik het kerstdorp van de Efteling. Die is echt magisch. Zo kan je zelf rustig shoppen en genieten van de allermooiste kerst decoraties. Er zijn echte kerstbomen of kunstkerstbomen en de grootse variatie aan kersthangers.

Het komt erop neer dat je de hele dag wel kan vermaken bij De Boet. Er is ook een gezellig tuincafé waar je lekker kan lunchen.
Een super leuke tip om met je kids naartoe te gaan dus!

Klik hier voor meer info. Benieuwd naar de website van Dutch-Lifestyle, klik hier.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: