Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Win een Valentijnsboeket!

Win een Valentijnsboeket!

Doe mee en win!

Werkelijk iedereen houdt van de liefde! En met Valentijnsdag in aantocht is het hoog tijd om met een leuke winactie voor de dag te komen. Daarom trakteert De Boet graag op deze dag van de liefde. Wie oh wie verdient volgens jou een mooi Valentijnsboeket t.w.v. € 35? Iedereen mag meedoen voor iedereen! Of je nu je oma, moeder, buurvrouw, oppas of postbezorger een bloemetje gunt... Wat moet je doen om kans te maken: Zoek onze Valentijnspost van 1 februari op op onze social media kanalen (Facebook of Instagram), tag jouw geliefde in een comment onder deze post en vertel ons waarom diegene dit liefdesboeket verdient. Onze Dr. Love komt persoonlijk het boeket overhandigen op Valentijnsdag!

De winnaar wordt 12 februari bekend gemaakt. Let op: de ontvanger van het boeket dient binnen een straal van 15 km van Hoogwoud te wonen.
De winactie loopt van 1 tot en met 11 februari 2024 op onze social media kanalen. 

        

Een bloemetje doet 't altijd goed
Het is alles behalve cliché. Beste mannen, verras je partner, vrouw of moeder met een mooi boeket op Valentijnsdag. Dit wordt écht gewaardeerd. Maar welke bloemen horen dan bij de liefde en wat vindt diegene mooi? Om het je makkelijk te maken hebben onze vakkundige bloemisten drie prachtige liefdesboeketten samengesteld in drie prijsklassen: € 17,50 - € 25 en € 35. 

Je kunt de boeketten bij de Bloemenwinkel van De Boet afhalen op de afgesproken dag óf nog leuker: laat jouw boeket persoonlijk aan de deur bezorgen door Dr. Love op Valentijnsdag. Dan kun je niet meer stuk, beloofd!

Interesse? Je vindt onze Valentijnsboeketten hier in onze webshop. 

    

Nog meer Valentijnsinspiratie nodig?
Niet zo'n bloemenfan of woon je iets verder weg? We laten je niet in de kou staan. In onze webshop hebben we namelijk de leukste en meest originele Valentijnscadeaus op een rijtje gezet voor je.
Makkelijk gekozen, besteld en snel in huis zodat jij jouw geliefde kunt verrassen op 14 februari. Denk aan liefdevolle servies items van Blond Amsterdam, wenskaarten, mooie zijden boeketten, accessoires voor in en om het huis, cadeaukaarten en handige hebbedingen voor in de tuin.

Benieuwd naar onze cadeautips? Je vindt ze hier in onze webshop. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: