Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

PRE-SALE op tuinmeubelen

PRE-SALE op tuinmeubelen

PRE-SALE op álle tuinmeubelen bij De Boet!

Kun jij ook niet wachten om je tuin lenteklaar te maken en een gezellige zithoek te creëren voor die zonnige geluksmomentjes? Kom dan naar De Boet! Wij zijn namelijk berentrots op onze Tuinmeubelafdeling waar collega’s hard aan het werk zijn om de afdeling weer gereed te maken voor het nieuwe tuinseizoen. Zowel modellen uit de winteropruiming (collectie van 2023) als de nieuwe collectie van 2024 wordt uitgestald. En daarom trakteren wij met 10% PRE-SALE korting op álle tuinmeubelen! Maar je hoeft niet persé naar onze winkel om te profiteren van dit fijne voordeel. Bestel je tuinmeubels gemakkelijk online en laat ze thuisbezorgen. Vanaf € 800,- bezorgen wij jouw nieuwe tuinmeubel namelijk GRATIS bij jou thuis! In onze webshop kun je van deze aanbieding genieten door tijdens het bestelproces de kortingscode PRESALE2024 te gebruiken.

 

        

 

Onze voorwaarden:

  • Deze actie is geldig in de winkel en in de webshop;
  • De korting geldt niet op lopende orders en bestellingen;
  • De korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen;
  • De korting geldt niet op: kussens, parasols & schaduwdoeken, beschermhoezen en onderhoudsmiddelen;
  • De actie loopt van donderdag 15 februari tot en met zondag 3 maart 2024;

 

Alvast tuinmeubelinspiratie nodig?
Wil je alvast in de tuinmeubelstemming komen voor je onze winkel bezoekt voor een rondje testzitten? Bekijk een groot deel van onze oude én nieuwe collectie alvast in onze webshop.
En vergeet vooral niet dat je ook online profiteert van 10% korting op alle tuinmeubelen door de kortingscode PRESALE2024 te gebruiken. 

Categorieën

Kijk ook eens naar de volgende berichten: