Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

10% korting bij De Hooghe Heeren

10% korting bij De Hooghe Heeren

Smakelijk nagenieten van shoppen bij De Boet

Wat is er nu fijner om je dagje winkelen in ons Tuin-, Sfeer- & Kluscentrum te combineren met een heerlijke kop koffie en gebak, uitgebreide lunch of gezellig diner? Een loopje van 50 meter brengt je bij de Hooghe Heeren, hét café-restaurant in Hoogwoud waar je elke dag welkom bent. En we maken het nog leuker voor je… Op vertoon van jouw kassabon van De Boet krijg je maar liefst 10% korting op je rekening bij dit sfeervolle grand café. Zo maak je er een uitje van. Genoeg tijd om eens goed bij te kletsen én de benen even rust te gunnen na al dat winkelen natuurlijk…
 

        

 

Sappig sateetje. Krokante patat. Malse biefstuk van de haas. Warme appeltaart. Straffe stampot. Uitsmijter van De Baas... Wie van puur en lekker houdt zit goed bij De Hooghe Heeren. Dit restaurant heet niet voor niets De Heerlijckheid…Voel je welkom in De Heerlijckheid en geniet van de lekkerste gerechten, met liefde bereid door de chefs. De menukaarten wisselen per seizoen. Er zijn ook vegetarische en veganistische opties beschikbaar. 

Onze voorwaarden:

  • Deze actie is geldig op de dag van aankoop;
  • Met jouw Boet kassabon krijg je dezelfde dag 10% korting in De Hooghe Heeren;
  • Er is geen einddatum bekend voor deze actie;

 

Voorpret
Wil je binnenkort gebruik maken van deze actie en ben je benieuwd naar alle overheerlijke gerechten die op de menukaarten staan?
Klik hier en neem een kijkje in de keuken...

Kijk ook eens naar de volgende berichten: