Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Opening Tuinseizoen met nieuwe bloemenwinkel

Opening Tuinseizoen met nieuwe bloemenwinkel

Vrijdag 15 maart 2024 geven wij officieel het startsein van het tuinseizoen. En dat vieren we met de opening van onze spiksplinternieuwe bloemenwinkel!  

Het is eindelijk zover… Wij openen de nieuwe én ongelooflijk mooie bloemenwinkel. Je herkent het niet meer terug! Sinds 22 januari is er week in week uit hard gewerkt om de bloemenwinkel te verbouwen naar de ware beleving die het inmiddels is geworden. Waar je voorheen wellicht de bloemenshop nog passeerde bij het vertrekken uit het tuincentrum, kun je er nu letterlijk niet meer omheen. Vanaf de kassa’s loop je namelijk door de nieuwe bloemenwinkel – en daarbij een echte zee van bloemen – naar de uitgang. Hét moment om dat mooie boeket of seizoensgebonden bosje mee naar huis te nemen.

De bloemisten én stylisten zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten om in de nieuwe bloemenwinkel van 120 m2 te mogen werken en verkopen. Ze hebben zelf meegedacht over het ontwerp en alle functionaliteiten. Praktisch en modern is het zeker: de gehele winkel wordt ’s nachts namelijk gekoeld, waardoor de bloemen – zonder deze naar een koelcel te moeten verplaatsen – gekoeld worden waardoor ze nóg langer mooi blijven en de kwaliteit bewaakt wordt. Dit geldt ook voor de trouw- en rouwboeketten die er gemaakt worden. Daarnaast mag het met de industriële, maar toch warme ‘look and feel’ een trendy en hippe winkel genoemd worden.

        

Kom je dit weekend een kijkje nemen? Tijdens het openingsweekend profiteer je namelijk van superscherpe aanbiedingen. Zo profiteer je van 10% korting op alle veranda’s en kapschuren. Deze vind je op het verandashowplein bij de Hubo bouwmarkt. Maar ook barbecue liefhebbers zouden langs moeten komen. Je geniet namelijk van 10% korting op alle Kamado’s. Zie jij die Big Green Egg, The Bastard of Kamado Joe al staan in je tuin?

Toe aan nog meer groen in huis? Scoor dan een bladstrelitzia met 10% korting op alle vormen en maten. Neem je dan direct een nieuwe bloempot mee? Onze collega’s denken graag met je mee. Zo ook op onze Tuinmeubelafdeling, die mooier is gestyled dan ooit tevoren. Daarnaast zijn er fantastische paasarrangementen op maat gemaakt in de Buitenkas die je woonkamer meteen opfleuren. Leuk om te krijgen én te geven…

En het zou geen opening van een nieuwe bloemenwinkel zijn zonder mooie aanbiedingen. Daarom 2 topacties: een bos tulpen met bosbessen voor maar € 9,95 en prachtige boeketten voor € 14,99. Bovendien ontvangt elke klant van De Boet op vrijdag, zaterdag en zondag een gratis bosje narcissen bij de kassa’s. Laat het voorjaar maar komen, want De Boet is er klaar voor!

        

Kijk ook eens naar de volgende berichten: