Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

De Boet BBQ Festival

De Boet BBQ Festival

Zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024 is het weer zover. Na een zeer succesvol weekend vorig jaar, vindt de tweede editie van De Boet BBQ Festival dan plaats. Een heel weekend lang dompelen we je onder in de wereld van barbecues, buiten koken, de verschillende soorten buitenkeukens en de bijbehorende accessoires. Bovendien kun je zelf proeven en ervaren wat de mogelijkheden zijn, live door een ervaren barbecue chef! En dat is lang niet alles, want ook voor kinderen zijn er volop activiteiten gepland. Kom je ook?

Gratis entree!

Ons De Boet BBQ Festival vindt plaats op onze grote parkeerplaats en is werkelijk voor iedereen toegankelijk. Natuurlijk is de entree gratis en kun je kosteloos genieten van de heerlijke hapjes die de diverse chefs zullen bereiden. Ook is er een eigen horeca stand waar je een kop koffie, thee of frisdrank kunt kopen en even lekker kunt uitrusten van alle indrukken die je opdoet.

Heerlijke demonstraties

Tijdens het BBQ Event worden al onze grote barbecue merken vertegenwoordigd door de leveranciers met een mooie stand en eigen chef voor een duidelijke demonstratie. Een uitgelezen kans om alle vragen die je hebt te stellen en een berg aan tips en tricks mee naar huis te nemen. Je bent hier omringd door barbecue liefhebbers en experts. Perfect om recepten uit te wisselen en kennis te delen onder het genot van heerlijke hapjes. De volgende merken zijn aanwezig tijdens het evenement:

Ook zullen er diverse lokale ondernemers deelnemen aan het evenement en je verrassen met hun lokale specialiteiten. Één ding weten we zeker: je gaat niet met lege handen naar huis. 

      

Napoleon KidsQ BBQ wedstrijd

Hoe gaaf is dit? Op zaterdag 1 juni 2024 om 13:00 uur organiseren we in samenwerking met Napoleon een KidsQ BBQ wedstrijd! De 8 deelnemende kinderen gaan aan de slag met een Mystery Box vol ingrediënten om deze vervolgens op de Napoleon TravelQ te bereiden. Alle kids mogen het schort, petje en BBQ tools houden maar alleen de winnaar gaat naar huis met de Napoleon TravelQ Pro 285x t.w.v. € 399,-! Kinderen tussen 8 en 14 jaar kunnen zich opgeven bij de BBQ afdeling in de winkel, een mailtje sturen naar bbq@deboet.nl of telefonisch via 0226 352197. We loten 8 gelukkige kids uit die mee mogen doen met de wedstrijd. Op zaterdag 1 juni ontvangen de deelnemers alle benodigde informatie.

Napoleon BBQ wedstrijd

Ook 8 volwassenen kunnen hun kookkunsten tonen tijdens de Napoleon BBQ wedstrijd voor volwassenen op zondag 2 juni om 13.00 uur. De inhoud van de wedstrijd en prijs zijn hetzelfde als voor de kids wedstrijd.  

Scherpe aanbiedingen

Tijdens De Boet BBQ Festival hebben we natuurlijk ook heel veel scherpe aanbiedingen waardoor het nóg voordeliger is om dat weekend een nieuwe barbecue of accessoires aan te schaffen. Zo bieden we tijdens het evenement 25% korting op alle houtskool en briketten. Ook ontvang je 15% korting op alle BBQ accessoires (exclusief gasflessen en boeken) en zijn er heel veel modellen scherp afgeprijsd. Deze aanbiedingen gelden alleen in de winkel en niet in onze webshop. Dus kom gezellig langs en geniet van heerlijk eten en een fijne sfeer op ons De Boet BBQ Festival!

    

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: