Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vier Pasen goed met De Boet

Vier Pasen goed met De Boet

Aftellen naar Pasen...

Kijk jij ook zo uit naar Pasen? Bij De Boet denken we aan een sfeervol gedekte tafel met afgebakken broodjes en gekookte eitjes, paaseieren zoeken in de tuin, samen de paastak decoreren, eieren schilderen en een fijne wandeling maken in het bos of park. Hoe dan ook, Pasen is een gezellige tijd van samenzijn, de frisse lentelucht opsnuiven en smullen van al die seizoensgebonden lekkernijen.

Mocht je nog op zoek zijn naar dat ene unieke item... Wij hebben vast en zeker nog de leukste producten in ons paasassortiment om jouw paasweekend compleet te maken. Bezoek daarom onze gezellige paashoek in de Buitenkas. Hier vind je de alle paasbenodigdheden om jouw Pasen succesvol te vieren.

Paasdecoratie

Wat is er nu fijner dan je huis geheel in de voorjaarssfeer te brengen? Denk aan een paastak met decoratie eieren erin, een gezellig beeld van een koe of schaap erbij, een stolpvaas met verlichte decoratie of ga je toch voor die heerlijk geurende kaars op de vensterbank? Vergeet vooral je tuin niet, ook hier kun je volop paassfeer in terugbrengen. Zet een fleurig welkomstbordje bij de voordeur, gebruik vrolijke tuinstekers van konijnen en kippen tussen het groen en laat de primula's en violen de lente vieren in potten of als border in je tuin. Kortom, de allerleukste paasdecoratie vind je gewoon bij De Boet.

        

Een mooi gedekte paastafel

Krijg je gasten met Pasen? Dan is dat hét moment om eens uit te pakken met je tafeldecoratie. Fleurige tafelkleden en servetten, decoratie van kuikens en eieren en een vrolijke vaas met een mooie bos bloemen zijn absolute must-haves als het om het aankleden van je brunchtafel gaat. Ook naamkaartjes op pastelkleurig karton of een klein cadeautje doen het altijd goed voor de personal touch. Sla je zelf aan het bakken van paasstollen of tulbanden? Dan mag het paasservies van Blond Amsterdam niet ontbreken op tafel. Vooral de grote gele schaal is érg leuk, al zeggen we het zelf...

Niet van echt te onderscheiden

Als de lente komt dan stuur ik jou, tulpen uit De Boet... Zing je mee? Als je écht op zoek bent naar de mooiste kunsttulpen, moet je namelijk bij onze Zijde afdeling zijn. Hier hebben we schappen vol met tulpen in alle maten, soorten en kleuren. Ze zijn werkelijk niet van echt te onderscheiden! Onze vakkundige collega’s maken ook graag een persoonlijk arrangement voor je, zodat jij deze paasdagen al jouw gasten verrast met het mooiste paasboeket op tafel!

Paasgroen

Pasen vier je niet zonder Paasgroen, toch? Daarom hebben onze collega's met liefde een grote hoeveelheid aan op maat gemaakte paasstukken gecreëerd. Geel, roze, oranje, groen, aan kleur heb je te kust en te keur. En ben jij het type rotan mand, zinken bak of toch een roodsteen schaal? In onze Buitenkas vind je het allemaal! Bovendien zijn veel stukken geschikt voor binnen én buiten, wel zo gezellig in de tuin. Ook zijn ze een altijd welkom paascadeau mocht je op visite gaan...

        

Tuincafé wordt Paascafé

De hele maand maart is ons altijd gezellige Tuincafé al in de paassferen. Maar met Pasen noemen we het ons Paascafé! En niet voor niets... Eerst Paasdag is De Boet gesloten, maar de rest van de maand maart én Tweede Paasdag kun je hier genieten van onze toppers van de maand: Broodje huisgemaakte eiersalade met frisse rauwkost, tomaat en komkommer voor € 5,25 én een overheerlijk paaskasteeltje in combinatie met koffie of thee voor € 5,75. Deze geelgekleurde lekkernijen smaken naar meer… Zien we je snel?

Kortom, voor de complete paasbeleving kom je naar Tuincentrum De Boet.

Openingstijden;

  • Goede Vrijdag

29 maart - 09:00 - 18:00

  • 1e Paasdag

31 maart - Gesloten

  • 2e Paasdag

1 april - 10:00 - 17:00

Kijk ook eens naar de volgende berichten: