Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Kunstbloemen en kunstplanten

Kunstbloemen en kunstplanten zijn ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben en toch graag groen en kleur en in huis willen hebben. Wij hebben een breed aanbod aan kunstbloemen: van los tot een boeket. Je vindt het bij ons in het assortiment.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Hoogte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 670 producten

Kunstbloemen van De Boet

Je vindt bij ons een breed assortiment aan kunstbloemen en kunstplanten. Binnen ons assortiment kunstbloemen, ook wel nep bloemen genoemd, vind je een grote verscheidenheid aan verschillende nep bloemen. Ben je op zoek naar een specifieke bloem of kleur? Al onze kunstbloemen- en takken vind je op deze pagina. Je kunt bij ons filteren op kleur en soort bloem. Zo vind je gemakkelijk jouw perfect kunstbloem!

Voordelen van kunstbloemen

Aan kunstbloemen- en planten zitten vele voordelen verbonden. Echte bloemen maken soms een troep doordat bladeren uitvallen en gaan gauw dood. Al die gevallen bladeren en dode bloemen die aan vervangen toe zijn kunnen erg vervelend zijn. Daarnaast kunt ook allergisch zijn voor sommige echte bloemen. Dit zijn allemaal problemen waarbij u met kunstbloemen geen last hebt. 

Kunstbloemen zullen altijd de gewenste kleur behouden. Zo hoef je nooit bloemen naar een paar weken weg te gooien doordat de bladeren uitvallen of dat de bloemen dood zijn. Dit zorgt er ook voor dat je niet elke keer een boeket hoeft te kopen maar dat je een kunstbloemen boeket gerust een jaar kan laten staan. Dit maakt het watergeven ook overbodig. Ben je jouw huidige nep bloemen zat? Dan kan je altijd afwisselen van kunstbloemen. 

Daarbij valt het gehele onderhoud weg. Het wekelijks water geven en het toedienen van plantenvoeding wordt overbodig. Je kunt jouw kunstbloemen neerzetten en je hebt er geen omkijken meer naar. Kunstbloemen zullen een onderdeel van je huis worden!

Kunstbloemen zijn niet te onderscheiden van echt

Onze kunstbloemen zijn niet meer te onderscheiden van echt. Het zijn ware kunstwerken. Het oude lelijke imago is weg met onze prachtige kunstbloemen. Kunstbloemen verschillen sterk van kwaliteit. Wij van De Boet kiezen ervoor om enkel de meest prachtige kunstbloemen van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Onze kunstbloemen zijn niet meer van echt te onderscheiden en van de hoogste kwaliteit. Onze kunstbloemen zijn:

  • Niet van echt te onderscheiden.

  • Van de hoogste kwaliteit en kunnen tegen een stootje zodat je lang van onze nep bloemen kunt genieten. 

Onze kunstbloemen zijn zo realistisch mogelijk. Dit komt omdat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn en gebaseerd zijn op echte bloemen. Hierom zijn slechte namaak bloemen bij ons uitgesloten. Onze kunstbloemen zijn erg gedetailleerd. De belangrijkste details van echte bloemen zijn meegenomen in onze kunstbloemen. Wil je zelf kijken hoe mooi en echt onze kunstbloemen zijn? Bezoek dan ons tuincentrum in Hoogwoud. 

Stel je boeket samen of kies voor een boeket kunstbloemen

Stel met ons assortiment een eigen boeket nep bloemen samen of kies voor een samengesteld boeket. Het is bij tuincentrum De Boet allebei mogelijk. Met meer dan 200 verschillende kunstbloemen zul je bij ons gegarandeerd een prachtig eigen boeket samenstellen. Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 50 verschillende soorten bloemen en 15 verschillende kleuren. Ga je voor een groen boeket? Of toch een boeket vol verschillende kleuren. Het is mogelijk binnen ons assortiment.

Wil je toch liever een samengesteld boeket kunstbloemen? Geen enkel probleem, bij ons vind je naast losse kunsttakken ook samengestelde boeketten. Wat dacht je van een prachtige boeket kunst tulpen?

Kunstbloemen onderhouden

Ondanks dat nep bloemen niet dood kunnen gaan, hebben ze toch iets van onderhoud nodig. Stof is een van de grootste nachtmerries voor kunstbloemen. Stof zorgt ervoor dat de echtheid van een kunstbloem in één keer teniet wordt gedaan. Daarbij maakt het niet uit hoe mooi en gedetailleerd het boeket is. Hoe houdt je jouw kunstbloemen mooi, zonder dat je deze kapot maakt?

  1. Stof de bloemen zo af en toe af met een zachte stoffer die goed stof aantrekt. 

  2. Zet bij mooi weer de kunstbloemen buiten. Laat de wind door jouw boeket heen waaien en de stof meenemen.

Zee van zijde

Onze afdeling zijden bloemen & planten is uniek in Nederland. Er is zó veel keus en de bloemen zijn zó bijna echt… je gelooft je ogen niet. In potten, windlichten, manden, vazen; onze professionele binders maken de mooiste arrangementen waarin je maar wilt. Natuurlijk kun je ook zelf creatief aan de slag. We hebben honderden soorten zijdebloemen, in alle kleuren van de regenboog, van klein tot groot en voor ieder budget. Zijde bloemen koop je bij tuincentrum De Boet. Onze Wondere Zijdewereld is écht het ontdekken waard.

Glaswerk bij kunstbloemen

Je hebt jouw boeket kunstbloemen gevonden of samengesteld? Dan is het nu tijd om een prachtige bijpassende vaas uit te zoeken! Binnen ons online assortiment vind je ook vele prachtige vazen voor je kunstbloemen. Zo hebben we ronde, vierkante, transparante en gekleurde vazen. Je vindt jouw perfecte vaas bij Tuincentrum De Boet.

Kunstbloemen goedkoop

Wil je voor een zacht prijsje jouw interieur helemaal afmaken? Bij Tuincentrum De Boet vind je goedkope kunstbloemen. Vind ze online of in ons tuincentrum!

Kunstbloemen kopen

Kunstbloemen kopen doe je eenvoudig en snel online bij Tuincentrum De Boet. In onze webshop vind je een grote verscheidenheid aan kunstbloemen en kunsttakken. Kies daarbij een mooie vaas uit en maak het een stuk gezelliger! Wij bezorgen jouw kunstbloemen snel bij je thuis met een altijd scherpe prijs. Wil je toch liever onze kunstbloemen en planten in het echt zien? Geen probleem, tuincentrum De Boet is 7 dagen per week geopend