Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Zijden bloemen en planten

Zijden bloemen, ook wel zijdebloemen genoemd zijn perfect voor als je geen groene vingers hebt. Zijden bloemen zijn ideaal omdat ze langdurig meegaan en geen onderhoud nodig hebben. Binnen ons assortiment vind je de meeste prachtige zijdebloemen- en planten. Bekijk hieronder ons volledige assortiment!

 

Zijden bloemen- en planten 

Binnen ons assortiment vind je zowel kunstbloemen en kunstplanten. Kunstbloemen- en planten worden ook wel zijdebloemen- en planten genoemd. Deze planten van plastic zijn ideaal voor als je geen groene vingers hebt of de tijd niet hebt om jouw planten en bloemen te verzorgen. Onze zijdebloemen- en planten zijn van de allerhoogste kwaliteit en lijken daarom levensecht. Een ander groot voordeel van zijdebloemen is dat ze lang meegaan. Waar je soms naar enkele weken jouw boeket kunt weggooien of dat een plant na een jaar doodgaat, gaan zijdebloemen jaren mee! Zo kan je jaar in en jaar uit genieten van prachtige planten! Je vindt ons volledige assortiment bij ons in de webshop! Wil je toch liever ons assortiment in het echt zien? Bezoek dan onze showroom in Hoogwoud.

Zijden bloemen bij Tuincentrum De Boet 

Ons assortiment zijden bloemen is zeer uitgebreid. Je vind bij ons planten en bloemen van zijde. De kunstplanten en bloemen worden ook wel nepbloemen- en planten genoemd. Ben je op zoek naar een specifieke bloem? Bekijk dan onze kunsttakken pagina. Hier vind je kunsttakken van alle denkbare soorten bloemen.

Zijden planten 

Naast zijdebloemen hebben wij ook hebben wij ook zijden planten. Onze kunstplanten zijn haast niet van echt te onderscheiden. Kunstplanten zijn al jaren een oplossing voor mensen zonder groene vingers. Onze zijde planten zijn niet van echt te onderscheiden en zijn onderhoudsvriendelijk. Een zijden plant gaat jaren mee, heeft geen onderhoud nodig en blijft altijd prachtig! 

Ons assortiment kunstplanten bestaat uit planten van de hoogste kwaliteit! Zijden planten worden met het jaar mooier en zijn niet meer van echt te onderscheiden. Waarbij je vroeger nog duidelijk het verschil tussen echt en nep zag, is dit tegenwoordig bijna niet meer zo! Binnen ons assortiment vind je bloeiende, hang- en groene zijden planten. Met onze zijden planten- en bloemen fleur jij jouw kamer helemaal op. En dat zonder onderhoud!

De vele voordelen van zijden bloemen

Zijden bloemen kennen vele voordelen ten opzichte van echte bloemen. Zo vallen de bladeren van echte bloemen en planten uit. Deze afgevallen bladeren heb je niet bij zijden bloemen. Ook is het mogelijk dan je allergisch bent voor bepaalde bloemen. Daarnaast kennen zijdebloemen nog enkele andere voordelen. 

Zo behouden ons bloemen altijd hun kleur en brengen ze altijd fleur in jouw huiskamer. Hierdoor hoef je nooit na een paar weken jouw boeket te vervangen maar kun je gerust jouw bloemen een jaar lang laten staan. Wat ook ideaal is dat je meerdere boeketten kunt samenstellen en deze kunt afwisselen gedurende het jaar. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een boeket zijden bloemen een jaar te laten staan. 

Tot slot valt het gehele onderhoud wat je bij echte kamerplanten en bloemen wel hebt, weg. Het wekelijks geven van water en plantenvoeding wordt overbodig. Ben je daarnaast allergisch voor bepaalde bloemen? Met onze zijdebloemen heb je daar geen last meer van.  

Onze zijden bloemen zijn net echt! 

Vroeg waren zijden bloemen niet zo mooi als nu. Zijden bloemen waren goed te herkennen en waren daarom ook niet zo populair. Tegenwoordig zijn zijden bloemen net kunstwerken en niet meer te onderscheiden van echte planten. Het oude stoffige en lelijke imago is helemaal weg. Ons assortiment bestaat enkel uit meeste kwalitatieve bloemen. Onze zijden bloemen zijn:

  • Kwalitatief van de hoogste kwaliteit en blijven daarom lang mooi en kunnen tegen een stootje.

  • En zijn niet van echt te onderscheiden.

Wij van Tuincentrum De Boet beschikken over een van de grootste collecties zijdebloemen van Nederland. Onze bloemen zijn zo echt mogelijk om zoveel mogelijk fleur aan jouw huiskamer te brengen. Slechte namaak planten en bloemen zijn daarom bij ons in het assortiment uitgesloten. Wil je kijken hoe echt en hoe gedetailleerd onze zijdebloemen zijn? Bezoek dan onze showroom in Hoogwoud! 

Stel je eigen boeketten samen

Met ons uitgebreide assortiment bloemen kunt u gemakkelijk een eigen boeket samenstellen. Onze collectie bestaat uit meer dan 200 verschillende soorten bloemen die je los kunt kopen. Onze bloemen zijn van een hoge kwaliteit waardoor je zonder moeite een prachtig boeket samenstelt. Ben je op zoek naar zijden boeket vol kleur of een groen boeket? Het is allemaal mogelijk bij ons! 

Het is ook mogelijk om losse takken te bestellen. Zo kan je jouw eigen boeket uitbreiden of veranderen. Ideaal voor als je ieder seizoen een ander boeket op tafel wilt.

Hoe onderhoud je zijden bloemen?

Zijden bloemen zijn erg onderhoudsvriendelijk maar er zijn wel een aantal dingen waarmee je rekening dient te houden. Ze hebben namelijk wel iets van onderhoud nodig. Een nachtmerrie voor zijden bloemen is stof. Stof zorgt er namelijk voor dat de echtheid van zijden bloemen verdwijnt. Hoe zorg je ervoor dat je jouw kunstbloemen en planten stofvrij houdt?

  1. Stof de bloemen af met zachte stoffer.

  2. Zet de zijden bloemen af toe buiten om de wind zijn werk te laten doen. Laat de wind door jouw planten en bloemen waaien en de stof meenemen. 

Zijden bloemen kopen

Zijden bloemen kopen doe je eenvoudig en snel online bij Tuincentrum De Boet. In onze webshop vind je een grote verscheidenheid aan kunstbloemen en kunstplanten. Kies een mooie vaas uit en maak jouw boeket zijden bloemen helemaal af! Naast zijden vind je bij ons ook droogbloemen. Ben je benieuwd naar wat ons assortiment nog meer te bieden heeft? Bezoek dan ons tuincentrum in Hoogwoud. Wij zijn 7 dagen per week geopend!