Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuintransformatie tips a la Bohemian stijl

 

Maak je eigen betoverende tuintransformatie met de Bohemian stijl en maak kans op een "Bohemian Boet Makeover" bij Tuincentrum De Boet! Ontdek hoe je jouw buitenruimte kunt omtoveren tot een boho-oase vol kleur, textuur en natuurlijke elementen. De tuintrend van dit seizoen!

Creëer een gezellige zithoek met natuurlijke materialen 
Begin met het creëren van een gezellige zithoek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de natuur. Gebruik comfortabele loungemeubelen met zachte kussens en voeg een hangmat of schommelstoel toe voor een speels tintje. Kies voor houten tuinmeubelen met een verweerde look en maak gebruik van bamboe- of rieten schuttingen en pergola's om een natuurlijke en rustieke sfeer te creëren. Zo creëer je een gezellige en ontspannen plek in jouw bohemian tuin.

Kleurrijke bloemen en planten
Breng levendige kleuren tot leven met bloemen en planten. Kies voor een mix van bloemen in verschillende tinten rood, oranje, geel en paars. Zonnebloemen, lavendel, dahlia's en wilde bloemen zijn perfecte keuzes om een kleurrijk bloementapijt in jouw tuin te creëren. Door verschillende bloeitijden te combineren, geniet je het hele seizoen van een prachtige bloemenpracht.

Speel met patronen
Maak je tuin extra bohemian door te spelen met patronen. Combineer gedurfde prints zoals bloemmotieven, geometrische vormen en etnische prints in je tuindecoratie. Kies voor kussens, vloerkleden en gordijnen met opvallende patronen om een unieke en artistieke sfeer te creëren. Het mixen van patronen geeft je tuin een speelse en levendige uitstraling die perfect past bij de Bohemian stijl.

Maak het sfeervol met verlichting
Maak je boho-oase compleet met sfeervolle verlichting. Hang stringlights tussen bomen, langs pergola's of op je terras voor een magisch effect. Gebruik lantaarns en kaarsen om een warme gloed te creëren tijdens de avonden. De zachte verlichting voegt een romantische en gezellige sfeer toe aan je betoverende tuin.

En vergeet niet om deel te nemen aan de "Bohemian Boet Makeover" winactie van Tuincentrum De Boet! Ga naar onze social media pagina's en ontdek hoe je kans maakt op een waardebon van €500 voor onze webshop. Laat je inspireren door de bohemian stijl en transformeer je tuin in een betoverend boho-paradijs. Doe mee en maak je droomtuin werkelijkheid!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: