Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

De Boet opent het veranda seizoen

De Boet opent het veranda seizoen

Het is weer tijd voor het verandaseizoen! Al jarenlang zijn veranda's, overkappingen en kapschuren geliefde toevoegingen aan tuinen en huizen. Ze bieden mensen de mogelijkheid om in stijl en comfort van het buitenleven te genieten zonder tussen de begroeiing en in de felle zon te hoeven zitten. Deze buitenruimtes worden vaak beschouwd als een verlengstuk van het huis, met daarvoor bestemde tuinmeubelen, buitenkachels en decoratie zoals verlichting en kleden om de ruimte een gezellige sfeer te geven. Maar de mogelijkheden stoppen daar niet; van buitenbars en keukeneilanden tot werkplekken en hobbyhoeken, er zijn talloze manieren om de ruimte in te richten. Kortom, de opties zijn eindeloos en onze collega's van De Boet voorzien je graag van deskundig advies om jouw ruimte te optimaliseren naar jouw wensen en behoeften.

 

       

 

Het is belangrijk om de verschillen tussen overkappingen, veranda's en kapschuren te begrijpen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw buitenruimte:

  1. Overkappingen: Overkappingen zijn vrijstaande structuren met een dak maar zonder wanden. Ze bieden beschutting tegen zon en lichte regen en zijn ideaal voor het creëren van een buitenruimte voor ontspanning, entertainment of het plaatsen van tuinmeubilair. Bij Tuincentrum De Boet worden onze overkappingen aangeboden in aluminium. Je kunt kiezen voor een moderne look met de strakke afwerking maar kan het ook helemaal eigen maken door het toevoegen van planten.

  2. Veranda's: Veranda's zijn structuren die aan een huis zijn bevestigd en meestal gedeeltelijk overdekt zijn. Ze bieden een beschutte buitenruimte direct aan het huis, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een gezellige zithoek buiten. Wij bieden veranda's aan die zorgvuldig zijn gemaakt uit hoogwaardig Douglas hout of aluminium, waardoor je kunt genieten van de warme uitstraling van hout of de strakke uitstraling van aluminium, passend bij de stijl van je huis en tuin.

  3. Kapschuren: Kapschuren zijn gesloten structuren met minimaal één zijwand. Ze worden vaak gebruikt voor opslag, zoals het beschermen van tuingereedschap, fietsen of het opbergen van brandhout. Kapschuren kunnen ook worden omgebouwd tot een knusse buitenruimte voor bijvoorbeeld een buitenkeuken of een hobbyruimte. Je kunt kiezen uit kapschuren gemaakt van duurzaam douglas hout, zodat je opslagruimte niet alleen functioneel is, maar ook een aanwinst is voor je tuin.

 

   

 

Ook dit verandaseizoen biedt Tuincentrum De Boet een uitgebreid assortiment aan. Onze veranda's, overkappingen en kapschuren zijn niet alleen scherp geprijsd, maar ook verkrijgbaar in verschillende formaten van 3 x 3 meter tot 8 x 4 meter. Of je nu kiest voor sfeervol en sterk Douglas hout of onderhoudsvriendelijk aluminium, al onze opties zijn van topkwaliteit en worden verkocht als handige doe 't zelf bouwpakketten, waardoor ze eenvoudig te vervoeren en te monteren zijn. Bovendien zijn ze speciaal ontworpen door onze ervaren collega's, waardoor al rekening is gehouden met de vele wensen en behoeften van klanten uit het verleden, een laagdrempelige montage en een enorm scherpe prijs.

Aldus collega Paul: "wij gunnen jou gewoon een comfortabele en fijne plek in jouw tuin met onze veranda's! Je vindt al onze overkappingen, kapschuren en veranda's op het verandaplein bij Hubo. 
Dus waar wacht je nog op? Kom langs om inspiratie op te doen!

Mocht je jouw veranda direct willen inrichten met een passend tuinmeubel, potten met planten of de leukste accessoires, val je met je neus in de boter. Je loopt namelijk vanaf ons verandaplein zo weer ons mooie tuincentrum in met letterlijk álle producten en benodigdheden die jouw veranda ervaring compleet zullen maken. We wensen je een fijn verandaseizoen.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: