Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Loungeset 5 personen

Zin om met gezelligheid de mooie dagen te spenderen in je tuin? Dan is een loungeset voor 5 personen de perfecte zitplek voor jou! Bij Tuincentrum De Boet vind je een aanbod van prachtige loungesets waar je met 5 personen de gezelligste zomerdagen kunt beleven. Ontdek ons aanbod hieronder en vindt de beste set voor jou!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 83 producten

Waarom een 5-persoons loungeset kopen?

Met een loungeset voor 5 personen kun je eindeloos genieten van het heerlijke weer. Een set voor 5 personen geeft je tuin een mooie extra toevoeging aan de uitstraling wat gecombineerd wordt met extra gezelligheid. Met deze sets creëer je een nieuwe zitplek waar je de gezelligste avonden kunt beleven met je beste vrienden of familie.

Naast gezelligheid en uitstraling geeft een loungeset voor 5 personen je de ruimte om te ontspannen. Hier kun je languit op de bank liggen een boekje te lezen of even met de ogen dicht in de zon. Is de zomer afgelopen? Maak je geen zorgen, de loungesets gaan jarenlang. Zo is het alleen afwachten tot je weer van de zitplek kunt genieten! 

Ontdek de verschillende type sets voor 5 personen!

De loungesets van vijf personen zijn in twee verschillende types verkrijgbaar: hoek loungeset en de stoel & bank loungeset. 

5-persoons hoek loungeset

Een hoek loungeset zorgt voor een gezellige zithoek in je tuin. De vorm zorgt ervoor dat jij en je vrienden gezellig een spelletje en borreltje kunnen doen zonder op een rijtje te zitten. De moderne hoek loungesets voor 5 personen zorgen voor een fijne ruimte indeling, waar je zelf kan kiezen om de set in de hoek te zetten of een ander passend plekje in de tuin. 

5-persoons Stoel & bank loungeset

De stoel & bank loungeset voor 5 personen laat jouw de opstelling volledig zelf bepalen. Je kunt de stoelen eenvoudig verplaatsen richting de zon of weer bij het gezelschap op de loungebank. 

Beide loungesets voor 5 personen zijn in verschillende kleuren in ons aanbod, zoals een witte of zwarte loungeset. Ontdek jouw favoriete combinatie van type en kleur loungeset!

Uit wat voor materialen bestaan de loungesets?

Naast types en kleuren zit er ook verschil in materiaal van de loungesets voor 5 personen. Het hoofdmateriaal waar de set uit kan bestaan zijn:

  • Aluminium 

  • Cord 

  • Hout 

  • Rope

  • Rotan

  • Teak 

  • Wicker 

In de soorten materiaal kan verschil zitten in het gewicht, de duurzaamheid en natuurlijk het uiterlijk. Zo zijn de duurzame aluminium loungesets van lichtgewicht materiaal met een moderne uitstraling, hetzelfde geldt voor de wicker loungesets en rope. Houten loungesets en Teak zijn juist wat zwaardere materialen die voor een warme en gezellige uitstraling zorgen. Bekijk daarom welke kenmerken van het materiaal bij een 5-persoons loungeset het belangrijkst is. 

Het onderhouden van de 5-persoons loungeset

De loungesets voor 5 personen zijn van goede kwaliteit en kunnen jarenlang mee, maar toch is het goed om deze te onderhouden. Zeker met onze luxe loungesets wil je voorkomen dat deze zijn schoonheid verliest. Sommige materialen hebben net meer onderhoud nodig dan de ander, bijvoorbeeld hout heeft meer onderhoud nodig dan aluminium. Om de levensduur te verlengen is voor iedere loungeset een beschermhoes aan te raden. Voor het schoonmaken en verder te onderhouden hebben wij diverse onderhoudsmiddelen voor loungesets. 

Bekijk ook loungesets voor andere groepsgroottes!

Bij ons vind je niet alleen loungesets voor 5 personen in het assortiment, maar sets van verschillende groepsgroottes. Zo hebben wij:

Loungeset voor 5 personen bij Tuincentrum De Boet

Bij Tuincentrum De Boet vind je de loungeset voor 5 personen die ideaal past bij jou en je tuin voor een scherpe prijs. Je gloednieuwe tuinmeubelen bezorgen wij zo snel mogelijk bij je thuis zodat jij op tijd buiten kunt genieten van de mooie zomerse dagen!

Wil je de loungesets in het echt bekijken? Dit kan! Kom gezellig langs bij ons tuincentrum, we zijn iedere dag geopend!