Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 17:00

Heksen

Maak het griezelig gezellig tijdens Halloween met de leuke accessoires van Tuincentrum De Boet. Wat dacht je bijvoorbeeld van enge heksen? Leuk voor de ramen, vensterbanken of voor de deur. Creëer een enge sfeer in en rondom het huis met de Halloween producten van tuincentrum De Boet! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Heksenjacht 

Tijdens Halloween gaat het natuurlijk om griezelen, plezier hebben en natuurlijk snoepgoed langs de deuren ophalen. Wat is er nu enger dan een griezelige, lelijke oude heks in je huis te hebben staan met Halloween? Een heksen beeld geeft een extra enge sfeer in de kamer en bezorgt jouw gasten rillingen over het lijf. Bekijk het aanbod heksen beelden in de webshop van De Boet of kom langs in het tuincentrum voor het volledige aanbod heksen voor Halloween. 

Heksen tijdens Halloween 

Heksen zijn kenmerkend tijdens Halloween. Je ziet ze overal in en rondom huis, maar ook op straat voor een gezellig Halloweenfeest. Maar waarom zijn heksen zo kenmerkend voor Halloween? Op 31 oktober, de nacht van Halloween, kwamen volgens oude legendes 13 heksen bij elkaar voor een heksensabbat op Halloween. Tijdens een heksensabbat werd onder andere zwarte magie uitgeoefend en bezweringen uitgesproken. Met Halloween is de barrière tussen de huidige wereld en de volgende wereld het dunst. Op die manier kunnen de geesten van overledenen reizen tussen de aarde en het geestenrijk. De huidige heksen van nu zullen zich hier echter niet mee bezighouden en halen hun schmink eraf en hangen hun kostuum na 31 oktober weer in de kast voor volgend jaar. 

Griezelen bij De Boet 

Kom lekker griezelen bij tuincentrum De Boet en maak je huis en tuin klaar voor de 'horrornacht' van het jaar. Bij ons vind je een ruim assortiment om van Halloween een ouderwets eng feest van te maken. Versier je huis met pompoenen, skeletten, heksen of andere Halloween decoraties. Je vindt het allemaal bij Tuincentrum De Boet. 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]