Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Kunstbloemen & -planten

Kunstbloemen - en planten zijn ideaal voor mensen die graag groen en kleur in huis hebben, maar niet van die groene vingers hebben. Wij van tuincentrum De Boet bieden speciaal voor die mensen en iedereen die hiervan houdt kunstbloemen en -planten aan. Leuk voor in ieders huis! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 101 producten

Net echt! 

Tegenwoordig zijn de kunstbloemen en kunstplanten niet meer van echt te onderscheiden! Waar je vroeger heel duidelijk zag als een bloem of plant nep was, is dat tegenwoordig niet meer te zien. Heel handig voor mensen die wel graag groen in huis hebben, maar niet van die groene vingers hebben. Met kunstplanten en kunstbloemen heb je geen omkijken naar de verzorging van de plant. Het enige wat je moet doen is deze eens in de zoveel tijd even af te stoffen! Met een mooie vaas of pot erom heen is deze al helemaal niet meer van echt te onderscheiden en geniet jij ook van groen in huis! 

Kunstbloemen en - planten kopen? | Tuincentrum De Boet

Voordelen van kunstbloemen en planten 

Wil je al een tijdje meer groen in huis, maar twijfel je nog steeds of je echte planten en bloemen in huis wilt of toch nep bloemen en -planten? Wij van tuincentrum De Boet zetten graag een paar voordelen op een rij, waarom je toch voor kunstplanten en -bloemen wilt gaan!:

  • Kunstbloemen en -planten geven geen rommel, want er vallen geen bladeren uit;
  • Met kunstplanten en kunstbloemen heb je oneindig veel plezier, want ze gaan nooit dood;
  • Je bent niet verplicht tot thuisblijven of een oppas voor je planten, want deze planten hebben geen verzorging nodig
  • Altijd een vrolijke en gezellige sfeer in huis, omdat de kleuren van je kunstbloemen en -planten niet vervagen.

Ben je nog niet overtuigd van de voordelen en de kwaliteit van onze kunstbloemen en kunstplanten? Bekijk dan ons aanbod in onze webshop of kom gezellig naar het tuincentrum en bekijk hoe leuk kunstbloemen en kunstplanten bij jouw interieur passen! 

Kunstbloemen en kunstplanten kopen?

Als je op zoek bent naar kunstbloemen en -planten vind je deze bij tuincentrum De Boet. Wij hebben prachtige gekleurde kunstbloemen en -planten in ons assortiment. Maar ook voor groene kunstplanten en -bloemen ben je bij tuincentrum De Boet aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een beperkt aanbod kunstplanten - en bloemen. In ons tuincentrum vind je een uitgebreider aanbod. Heb je niet gevonden wat je zocht? Kom dan zeker eens langs in ons tuincentrum in Hoogwoud. Hier vind je gegarandeerd wat je zoekt! Of bekijk ons aanbod kamerplanten en ga toch voor een echte plant in huis! 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]